Obavijesti

News

Komentari 0

24sata donosi vrtoglave popuste više čak i od 60%

24sata donosi vrtoglave popuste više čak i od 60%
2

Potražite popust ispod naljepnice na naslovnici 24sata u utorak i srijedu. Ovaj tjedan čekaju vas set tava Eco Cook te Camomile AirFlow pokrivač i jastuk.

VIDEO

Svakog utorka i srijede čitatelje čekaju novi genijalni popusti na Vitapur proizvode. Ovaj utorak i srijedu svaki čitatelji na naslovnici 24sata pronaći će naljepnicu ispod koje se krije kod za vrtoglavi popust i do 70 % na jedan od atraktivnih Vitapur proizvoda. Osvojeni popust ostvaruje se ako se isti dan osobno dođe s kodom na prodajna mjesta Vitapura ili telefonskom narudžbom naruči proizvod koji dolazi na kućnu adresu. Po povoljnim cijenama čitatelji će moći kupiti set tava Eco Cook te Camomile AirFlow pokrivač i jastuk za udobniji san.

Set Camomile AirFlow pokrivač razmazit će vas udobnošću i mekoćom tijekom cijele godine, a njegov sastav, neovisno o dobu godine i temperaturi uvijek će vam osigurati optimalnu toplinu i svježinu. U ljetnim mjesecima djeluje lagano i svježe, a u hladnijem razdoblju godine grije vas i obavija toplinom. Tkanina pokrivača Camomile AirFlow je obogaćena esencijom kamilice  koja umiruje i ublažava napetost. Pokrivač je periv u perilici (na 60°C), a time se čistoća i svježina održavaju na najvišoj razini, tijekom cijele godine. Klasičan jastuk Camomile AirFlow je najprozračniji jastuk u bogatoj Vitapurovoj ponudi jastuka. Jastuk Camomile AirFlow oduševljava svojom praktičnošću i univerzalnošću - njegova visina i tvrdoća mogu se lako podesiti. 

Keramičko posuđe Eco-cook oduševit će vas visokokvalitetnim keramičkim premazom koji onemogućuje prianjanje hrane za površinu. Posuđe Eco-cook možete upotrebljavati na staklenim keramičkim površinama za kuhanje, plinu i klasičnim štednjacima. Omogućuje kraće vrijeme kuhanja, a samim time i smanjuje uporabu energije. Možete ga prati u perilici ili na ruke, a zbog keramičkog premaza, za čišćenje ćete potrošiti manje dragocjenog vremena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...