Obavijesti

News

Komentari 0

24sata donosi vrtoglave popuste više čak i od 70%

24sata donosi vrtoglave popuste više čak i od 70%
2

24sata i dalje iznenađuje! Na naslovnici 24sata sutra i prekosutra potražite naljepnicu ispod koje je senzacionalni popust viši čak i od 70%.

VIDEO

Rođendansko ludilo 24sata se nastavlja. Već od sutra čekaju vas vrtoglavi popusti i do 70 posto na vrhunske Vitapur proizvode. U utorak 24. 3. i srijedu 25. 3. svaki čitatelj na naslovnici 24sata pronaći će naljepnicu ispod koje se krije kod za fantastičan popust. Osvojeni popust ostvaruje se ako se isti dan osobno dođe s kodom na prodajna mjesta Vitapura ili telefonskom narudžbom naruči proizvod koji dolazi na kućnu adresu. Po povoljnim cijenama čitatelji će moći kupiti jastuk Bamboo All sides sleep i set Amelia. 

Jastuk Bamboo All sides sleep ima podesivu visinu i tvrdoću te omogućuje udobno spavanje u različitim položajima, bez ugrožavanja ispravnog položaja kralježnice ili vrata.  Prirodna navlaka od 100% prirodnog, nebijeljenog pamuka punjena je bambusovim vlaknima, koja su iznimno mekana i prozračna, osiguravaju svježinu, ne preuzimaju neugodne mirise na sebe te smanjuju znojenje. 

Set Amelija sastoji se od dekorativnog pokrivača i jastuka. Mekani pokrivač očarati će vas gustim tkanjem i najkvalitetnijim UltraSoft mikrovlaknima. Pokrivač nježno miluje kožu te ćete se osjećati kao da ste pokriveni guščjim paperjem. Profinjeni dodir na vašoj koži i ugodna toplina, razmaziti će vas pri popodnevnom odmoru, gledanju televizije ili čitanju novina. Topli i mekani pokrivač savršen je odabir za savršen odmor, a u isto vrijeme će poslužiti kao predivan ukras za vašu dnevnu ili spavaću sobu. Može se koristiti kao ljetni ili zimski dodatni pokrivač te je vrlo jednostavan za održavanje (periv na 30˚C). Drugi dio seta je dekorativni jastuk Amelia koji će vas osvojiti mekoćom i toplinom. Savršen je izbor za odmor na kauču, a može poslužiti i kao lijep ukras u sobi. Amelia jastuci izrađeni su od posebnih, UltraSoft mikrovlakana, koja su gusto tkana i iznimno izdržljiva. Izuzetna mekoća i nježan dodir mikrovlakana odličan su izbor za osobe sklone alergijama. Također je periv na 30˚C.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'
METEOROLOŠKI FENOMEN

VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'

Filipinske vlasti zatvorile su škole na dva dana nakon što se nekoliko dana zaredom temperatura nije spuštala ispod 40 stupnjeva. U nekim dijelovima zemlje bilo je i preko 50 °C