Obavijesti

News

24sata dovodi najveću europsku videokonferenciju

24sata dovodi najveću europsku videokonferenciju
1

24sata je role-model kolegama iz cijelog svijeta. Svjetska udruga izdavača povjerila nam je da budemo domaćini njihove prve konferencije o eksploziji videa, rekao je direktor Styrije za Hrvatsku Boris Trupčević

VIDEO

Najveća europska videokonferencija stiže u Zagreb! U suradnji s prestižnom svjetskom udrugom novinskih izdavača (WAN-IFRA), 24sata u listopadu organizira “Video Action Days”.  

Ovo je novo veliko priznanje za cijeli tim 24sata. U posljednjih dvije godine pokrenuli su video revoluciju na hrvatskom, ali i regionalnom tržištu te osvojili sve digitalne platforme. 

- 24sata je role-model kolegama iz cijelog svijeta. Svjetska udruga izdavača povjerila nam je da u Zagrebu budemo domaćini njihove prve konferencije o eksploziji videa - rekao je direktor Styrije za Hrvatsku Boris Trupčević, kojem će se za govornicom pridružiti vodeći svjetski stručnjaci iz najvećih medija poput BBC-ja, Bilda, El Paisa itd.

Od domaćih snaga, tu je i šef videoodjela u 24sata Matej Lončarić, čiji je projekt JoomBoos i njihov YouTube serijal “Isti san” porušio sve rekorde gledanosti, a zbog inovativnosti je nagrađen globalnom INMA nagradom u New Yorku. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- U vrlo kratkom roku postali smo konkurentni na globalnom tržištu - rekao je Lončarić.

Glavni urednik 24sata Goran Gavranović dodaje kako je 24sata dokazao da čvrsto drži lidersku poziciju u svim područjima - od tiska pa do digitala, a to dokazuju nagrade na svjetskoj razini:

 - U godinu dana 24sata je napravio ‘boom’ na tržištu. Iz dana u dan nadograđujemo video i digitalnu strategiju kompanije. Video, u kojem smo najjači na regionalnom tržištu, dodatni je bonus na portalu 24sata.hr koji ima 1,5 milijuna real usera, zbog čega smo prema svim metrikama najjači medij u Hrvatskoj - kaže Gavranović. 

- Naša najveća prednost je što se lako prilagođavamo uvjetima na tržištu i neprestano kreiramo nove videoformate - dodala  je urednica News videa Anela Kuburaš. 

Podršku 24sata pružio je i Ralf Ressmann, čelnik svjetske udruge novinskih izdavača.

- Jedini put kojim idete ako koristite videosadržaj je uspješan put - zaključuje Ressmann.

Konferencija je prilika za sve poduzetnike da upoznaju najnovije trendove u svijetu videa. Na “Video Action Days” možete naučiti sve o organizaciji videotima, proizvodnji sadržaja i monetizaciji uspjeha. 

Vidimo se u Zagrebu, 2. i 3. listopada u Kaptol Boutique Cinema & Baru. Ulaznice možete nabaviti na web stranici događaja

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.