Obavijesti

News

Komentari 5

24sataTV: Od danas Express vijesti svakih sat vremena

24sataTV: Od danas Express vijesti svakih sat vremena
8

ISPRED SVIH: Express vijesti trajat će 5 minuta i emitirat će se svakog punog sata od 10 do 17 sati. Gledateljima će nuditi najaktualnije događaje u realnom vremenu

VIDEO

Do sada su imali sve: točnost, brzinu i zanimljivost utkanu u formama Non stop vijesti i Vijesti uživo. U samo pola godine od prvih vijesti emitiranih uživo iz zagrebačkog studija 24sata news televizije nije bilo ni jednog događaja, afere, suđenja i breaking newsa koji novinari i urednici nisu osvijetlili sa svih strana, analizirali njegove posljedice i razgovarali s glavnim akterima. To nisu uspjeli jedino u slučaju bivšeg premijera Ive Sanadera. Iz objektivnih razloga - dr. Ivo trenutačno i nije u mogućnosti razgovarati s novinarima. Međutim, u svemu su bili brzi, precizni i ekskluzivni. 

Prvi su razgovarali sa Sanaderovim odvjetnikom nakon što je bivši premijer pobjegao preko granice, imali su ekskluzivne ispovijesti Hrvata zatočenih u libijskom paklu, reporteri su se javljali uživo iz srca egipatske revolucije, objavili su ekskluzivne snimke hrvatskih vojnika u ratom zahvaćenom Afganistanu. Od 19. svibnja gledateljima nude još bolji, brži i kvalitetniji program - vijesti koje će se emitirati svakog punog sata od 10 do 17 sati. 

Pothvat je to koji se može mjeriti s najboljim svjetskim televizijskim medijima. Ekipa prve news televizije u Hrvatskoj novom formom Express vijesti nudi gledateljima svaku informaciju na dlanu, i to kad njima odgovara. Iz studija će se s kratkim vijestima javljati perjanice 24sata news televizije, glavna urednica Nensi Blažević i voditelj Tihomir Ladišić. Express vijesti trajat će pet minuta, a gledatelje će voditi izravno u žarište događaja.

- Vaše vrijeme nam je dragocjeno - poručuju s 24sata news televizije, a urednica Nensi Blažević ističe zadovoljstvo projektom.

- Ovako pokazujemo da smo zaista živi, da smo prava news televizija koja se može usporediti i s uspješnim svjetskim televizijama. U pet minuta sažet ćemo sve što gledatelji trebaju znati - rekla je glavna urednica 24sata news televizije.

Tsunami: Užas u Japanu 

O najvećoj prirodnoj katastrofi u svijetu u studiju su govorili relevantni stručnjaci.

Lilića smo vratili u vijesti

Ugostili su i Miroslava Lilića, čovjeka koji je objavio vijest o smrti Josipa Broza Tita 1980. godine.

Uživo iz Haaga sve o presudi

Šok iz haške sudnice uživo je prenosio reporter Vilim Cvok. A kamere su bile i u rodnim mjestima osuđenih generala.

Sve o vjenčanju stoljeća

Najglamurozniji događaj godine pratili smo uz komentar stilista Nevena Ciganovića.

Tajči najavila povratak

Pjevačica Tatjana Matejaš Tajči odmah nakon dolaska iz Amerike najavila je turneju na 24sata TV.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Liječnici u Vinogradskoj izveli prvi put ovaj zahvat: Pacijentici smo zaledili tumor u dojci
NOVI USPJEH HRVATSKIH LIJEČNIKA

Liječnici u Vinogradskoj izveli prvi put ovaj zahvat: Pacijentici smo zaledili tumor u dojci

Pacijentica je preživjela već puno operacija i rekla da više nikad u životu ne želi otići ni na jednu. Bila je presretna što sad nije morala - otkrila nam je dr. Bolanča Čulo