Obavijesti

News

3 dobra razloga zašto se odlučiti na životno osiguranje

3 dobra razloga zašto se odlučiti na životno osiguranje
1

Jeste li u braku? Imate li ili očekujete dijete? Pomažete li financijski nekog člana svoje obitelji? Otplaćujete li kredit? Ne odgađajte najvažnije, zaštitite sebe i svoju obitelj!

VIDEO

Jeste li u braku? Imate li ili očekujete dijete? Pomažete li financijski nekog člana svoje obitelji? Otplaćujete li kredit? Ne odgađajte najvažnije, zaštitite sebe i svoju obitelj ugovaranjem police životnog osiguranja! Donosimo tri dobra razloga za tu odluku. 

Zaštitite obitelj

Sigurnost i zaštita najbližih svima je na prvom mjestu. Kako biste zaštitili sebe i svoju obitelj, odaberite policu Erste osiguranja Vienna Insurance Group d.d. (u daljnjem tekstu Erste osiguranje) koja predstavlja optimalan odnos zaštite, sigurnosti i štednje. 

Živite sigurno i aktivno uz sAktiv Premium, policu životnog osiguranja koja se ugovara za slučaj smrti i doživljenja. Posebna pogodnost ovog proizvoda je isplata 3 posto osigurane svote za rođenje djeteta, pod uvjetom da je rođeno poslije 6 mjeseci trajanja osiguranja te  trajno oslobađanje plaćanja premije u slučaju invaliditeta od 80 posto ili više, kao posljedice nesretnog slučaja.

U slučaju najgoreg na raspolaganju vam je sRiziko, životno osiguranje za slučaj smrti,  koji će pružiti financijsku sigurnost vašoj obitelji.

Odabirom police životnog osiguranja, birate stabilnu financijsku budućnost za sebe i svoju obitelj, a u „zlatnim godinama“ može Vam omogućiti i dodatan izvor prihoda isplatom osigurane svote te moguće pripisane dobiti. Također, ovisno o potrebi, policu životnog osiguranja možete koristiti i kao jamstvo otplate kredita. 

Mislite na budućnost djece

Želite li pomoći djeci u ostvarenju životnih snova, omogućiti im nastavak školovanja? Olakšajte djetetu prve samostalne financijske korake u životu, bez obzira je li riječ o troškovima fakulteta ili nekoj drugoj potrebi tek punoljetne osobe, ulažući u njegovu budućnost. Uz sKoki, osiguranje za djecu, životni snovi mogu postati stvarnost već od 15 eura mjesečno. Osim što sKoki pomaže u ostvarenju životnih snova, omogućuje i zaštitu djeteta u slučaju nepredvidivih životnih situacija kao što je nastanak teške bolesti djeteta te u slučaju nesretnog slučaja (nezgode), a koje uključuje isplatu ugovorene osigurane svote za slučaj nastanka potpunog ili trajnog invaliditeta, isplatu u iznosu 250,00 eura za prijelom kostiju te isplatu ugovorenog iznosa dnevne naknade za boravak u bolnici. Uz to, osiguranje za djecu sKoki nagrađuje učenike koji završe sve razrede srednje škole s odličnim uspjehom jednokratnom isplatom u iznosu 5 posto osigurane svote.

Sigurnost u najtežim trenutcima

Svi smo svjesni kako je život nepredvidiv. U najtežim trenucima, kada izgubimo dragu osobu, suočavamo se s nenadoknadivim gubitkom i tugom. Nemamo snage razmišljati o nepredviđenim troškovima i financijskim izdacima. Osim riječi utjehe i savjeta, u takvim nam je trenucima potrebna i konkretna potpora. Senior Plan doživotno osiguranje za slučaj smrti s višekratnim plaćanjem premije odličan je izbor za takve situacije.

Posebna pogodnost je da Senior Plan možete ugovoriti i za nekog drugog, ugovaratelj osiguranja i osiguranik ne moraju biti ista osoba.

Za više informacija posjetite www.erste-osiguranje.hr

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...
Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena