Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

50€ za trgovanje dionicama BMW-a, besplatno za sve

BMW grupa ostaje jedan od najboljih proizvođača automobila na svijetu, a do 2019. se očekuje da će prosječna stopa rasta prodaje biti 2,27%

Foto: Fortrade

Fortrade, svim čitateljima 24sata, daje besplatnih 50€ za trgovanje cijenom dionica BMW-a na svjetskoj burzi.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje možete preuzeti ovdje.

Novi modeli na električni pogon

Foto: Fortrade

Obzirom da segment električnih vozila i konkurencija postaju sve jači, BMW nastoji ubrzati stvari i na tom polju širenjem svoje ponude vozila.  Pored i3, modela koji je planiran za 2018. godinu, novi električni modeli uključuju još i Mini, seriju 3 i X4 SUV. 

Zahvaljujući njima, kompanija u prvoj polovici ove godine bilježi rast prodaje električnih vozila za 87%.  Prodaja kompaktnog modela X1 SUV porasla je za 62%.  Također, Agencija za zaštitu životne sredine SAD-a je, poslije opsežnog ispitivanja, u kolovozu, odobrila distribuciju novog modela (BMW AG) na njihovom tržištu.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica BMW-a možete preuzeti ovdje.

Rolls Royce Vision Next 100

Foto: Fortrade

Očekivanja su velika i od prodaje vozila Rolls-Royce, koji je u vlasništvu kompanije BMW.  Slično kao i za sâm BMW, predstavljen je futuristički koncept vozila - Vision Next 100. Taj model bi trebao biti izrazito velik, kako bi izvana podsjećao na jahtu, a da iznutra bude ispunjen luksuzom koji je teško i zamisliti.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica BMW-a možete preuzeti ovdje.

Poslovni rezultati BMW-a

Foto: Fortrade

Financijski gledano, kompanija BMW stoji sve bolje. Ranije ove godine, objavljeno je da se trend, po prodaji vozila rekordne 2015. godine, nastavlja i u ovoj.  Prodaja raste iz kvartala u kvartal

U drugom kvartalu je zarada od prodaje, u odnosu na isti kvartal prethodne godine, porasla sa 2,53 na 2,73 milijarde eura, iliti 8%.  Za ovu godinu, očekuje se prihod od prodaje od 93,92 milijarde eura što je više za 1,3% u odnosu na prethodnu. Do 2019. se očekuje da će prosječna stopa rasta prodaje biti 2,27%.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica BMW-a možete preuzeti ovdje.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Možda vas zanima i ovo:
Message