Obavijesti

News

Komentari 47

'A što ćeš, događa se': Kamion se prevrnuo na parkirani auto

'A što ćeš, događa se':  Kamion se prevrnuo na parkirani auto
4

Iskrcavao skele: Vozač nije mogao stati blizu radova. Odlučio je teret iskrcati preko parkiranog vozila u Splitu. Nije izvukao stabilizatore. Kamion se prevrnuo

VIDEO

A što ćete, dogodilo se, našem vozaču je žao. Pogriješio je jer nije slijedio pravila, morao je razvući stabilizatore. Najvažnije je ipak da nitko nije ozlijeđen, rekao nam je Damir Jukić, vlasnik tvrtke Jukić Dam.

U ponedjeljak oko 11 sati u Šimićevoj ulici u Splitu kamion tvrtke Jukić Dam zaustavio se na cesti kraj gradilišta. Trebao je istovariti skele za zgradu na kojoj se obnavlja fasada. No zbog parkiranog Peugeota nije se mogao približiti radovima, iako se u blizini nalazi znak koji zabranjuje parkiranje zbog građevinskih radova. Odlučio je svoj teret istovariti preko parkiranog automobila. Prije toga nije razvukao takozvane “stope”, odnosno stabilizatore koji su neophodni prilikom bilo kojeg istovara tereta kako bi kamion bio stabilan. Osim toga, svjedoci kažu kako je sav teret bio na jednoj strani vozila, a to mu je poremetilo ravnotežu. Čim je dizalica s teretom prešla preko automobila, kamion se prevrnuo i naslonio na Peugeot 407.

- Kamion je čitavom svojom težinom prignječio automobil koji je skroz legao na pod. Prozor na desnoj strani kamiona i bočno ogledalo su puknuli, a na automobilu je udubljen krov, stražnja vrata i stražnje lijevo svjetlo. Poslije sam vidio vlasnika vozila koji mi je rekao kako mu je vozilo uništeno - opisao nam je čitatelj.

Dodaje kako je vozač kamiona bio u panici. Izašao je i spustio stabilizatore, ali već je bilo prekasno. Nakon nekog vremena stigla je policija i drugi kamion tvrtke Jukić Dam. Privezali su nagnuti kamion i polako ga vratili na kotače. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'
HOROR U VRAPČU

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'

Nesretnu ženu napao je u subotu u jutarnjim satima u domu na zapadu Zagreba. Uhićen je, a o motivima policija zasad ne želi spekulirati
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)