Obavijesti

News

Komentari 85

Razradila je plan: 'Da, ja želim postati predsjednica Dežele...'

Razradila je plan: 'Da, ja želim postati predsjednica Dežele...'
2

Potencijalna predsjednica Slovenije rado se slika za kalendare. Voli pozirati gola. Rekla je kako je odlučila snimati slobodnije fotografije jer nije imala predrasuda. Dodala je da se nije bavila prostitucijom

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Martina Valenčić je uvjerena da je Borut Pahor samo maneken, lijepo lice preko kojega Slovenijom upravljaju moćni “stričevi” iz pozadine, a ona je odlučila lupiti šakom o stol i zaustaviti tu pogibeljnu politiku!

Martina je grafička dizajnernica. Kaže da nema “stričeva iz pozadine” i da je čista. Radikalnim mjerama ova mlada političarka i poduzetnica (rođena 1985. u Ljubljani) želi iz Slovenije iskorijeniti lopovluk i kolonijalni mentalitet političara svih boja. Prošloga tjedna se jedan mladi Slovenac, Janšin Žan Mahnič, proslavio ratobornošću, no Martina demonstrira drugo, gandijevsko lice slovenske politike.

- Živimo u trenutku negativne globalizacije. U Europi i svijetu događaju se sukobi i ratovi te tome nije lako vidjeti kraj. Slovenska politika odbija išta reći o tim činjenicama - piše na Martininoj Facebook stranici, gdje s prilično uvjerljivih 100 posto glasova vodi ispred Boruta Pahora i Danila Turka. Ona se zalaže za tržišno gospodarstvo i duboke strukturne reforme.

Martinu posebno zabrinjava geopolitički položaj Slovenije.

- Područje Slovenije posebno je važno za transport oružja iz Italije u Rusiju i Kinu - misli Martina pa dodaje kako je bivši ruski predsjednik Dmitrij Medvedev već zaprijetio NATO-u da će bombardirati Poljsku ako uklone proturaketne štitove. Ova prijetnja može se primijeniti i na Sloveniju, kaže ona.

- Nudim sadržajna rješenja, a ne kozmetičke popravke. Slovenija može biti svijet u malom i postati ozbiljan primjer - kaže Martina. Zaziva istinski radikalnu promjenu jer “ono što se događa pod okriljem lažne demokracije u posljednjih 20 godina nema obilježja pozitivnog ljudskog karaktera”, kaže žena koja želi Pahora poslati u muzej ili vratiti na manekenske piste, odakle je i došao.     

Rado pozira za kalendare, nije konzervativna     

Potencijalna predsjednica Slovenije rado se slika za kalendare. Voli pozirati gola. U izjavi za slovenske medije rekla je kako je odlučila snimati slobodnije fotografije jer nije imala predrasuda. Dodala je da se nije bavila prostitucijom, nego je to bio dobar marketing jer su mnogi ljudi naručili kalendar.