News

Komentari 25

Prisluškivali odvjetnika Lozicu zbog veze s uhićenim trojcem

Prisluškivali odvjetnika Lozicu zbog veze s uhićenim trojcem

Lozica je na za sada neutvrđen način doznao da ga prisluškuju, a vjeruje se kako su mu to dojavili Vlado Rajić, Igor Mlinar i Rudolf Krpina s kojima je bio blizak

Jedna od tajnih USKOK-ovih istraga vodila se i protiv kontroverznog mladog odvjetnika Pere Lozice, otkriva Jutarnji list

On je na za sada neutvrđen način doznao da ga prisluškuju, a vjeruje se kako su mu to dojavili Vlado Rajić, Igor Mlinar i Rudolf Krpina koji su u nedjelju uhićeni zbog kupovine informacija od policajca Marka Svaline i Vjekoslava Drnića.

Lozica je, podsjetimo, prije nekoliko mjeseci prijavio ženinog ljubavnika i vlasnika Sokol Marića zbog prijetnji. Netko mu je u to vrijeme propucao automobil na Jagodnjaku. Zanimljivo je kako su policija i DORH tada procesuirali Zlatka Marića zbog prijetnji, no po svemu sudeći policija je puno tajnije obrađivala i odvjetnika. 

Čini se da je Lozica centralna osoba koja je na različite načine povezana i s Rudolfom Krpinom i s Igorom Mlinarom i s Vladom Rajićem. Naime, Krpinina supruga Kristina s Lozicom je u poslovnim odnosima. a Krpina je bio je u poslovnim odnosima s Lozicom pri kupnji građevinskog zemljišta u Maksimiru. Igor Mlinar također mu je bliski prijatelj. 

Najčitaniji članci