Agrokor bira savjetnike: Oni će pomagati u postizanju nagodbe | 24sata
Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Agrokor bira savjetnike: Oni će pomagati u postizanju nagodbe

Izvanredna uprava ne donosi odluke o angažiranju tih savjetnika, koji će raditi za članove vjerovničkog vijeća. Ta odluka je na vjerovnicima i oni je još nisu donijeli, poručuju iz Agrokora

Agrokor
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
6 komentara

 Iz Agrokora su u petak kazali da je u tijeku proces u kojem članovi Privremenog vjerovničkog vijeća biraju svoje financijske, pravne i savjetnike za ljudske resurse te napominju da o odluku o tome ne donosi izvanredna uprava nego vjerovničko vijeće.

Izvanredna uprava ne donosi odluke o angažiranju tih savjetnika, koji će raditi za članove vjerovničkog vijeća. Ta odluka je na vjerovnicima i oni je još nisu donijeli, poručuju iz Agrokora.

"Vjerovnici se moraju dogovoriti vezano uz budućnost Agrokora, a odabrani savjetnici im trebaju pomoći u procesu postizanja nagodbe. Trošak savjetnika platit će Agrokor odlukom vjerovničkog vijeća", odgovorili su iz Agrokora na upit Hine.

Jutarnji list danas donosi da su u Agrokor stigle ponude globalnih headhunting kompanija za posao traženja šest menadžera novog Agrokora i to Egona Zehnedera, Pedersen&Partnersa, Korn Ferryja i Heidrick Strugglesa, te iznosi da će pronalazak nove uprave koštati 5,8 milijuna kuna.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message