Obavijesti

News

Komentari 48

'Ako Komadina pobijedi i SDP će imati registar izdajnika'

'Ako Komadina pobijedi  i SDP će imati registar izdajnika'
1

Milanović je rekao kako se njegov protukandidat Zlatko Komadina očito ne zna nositi sa stresom i pritiskom, za razliku od njega i njegove Vlade, koji su to znali činiti četiri godine

VIDEO

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović izjavio je u četvrtak u Pazinu novinarima kako se njegov protukandidat na unutarstranačkim izborima Zlatko Komadina očito ne zna nositi sa stresom i pritiskom, za razliku od njega i njegove Vlade, koji su to znali činiti četiri godine.  

 "Izjava Zlatka Komadine kako u SDP-u u Istri i u Primorsko-goranskoj županiji ima izdajnika je vrlo ozbiljna izjava, to je rekao u dva navrata, a da sam ja kojim slučajem to izjavio, sad ću se šaliti, vjerojatno bi CNN prekinuo program i imao izvanredne vijesti", rekao je Milanović. Dodao je kako je ima ljudi koji pod pritiskom i stresom pucaju i nisu se u stanju kontrolirati te govore stvari koje zapravo misle i osjećaju, a ne bi smjeli reći. 

 "Ako usporedite ovu izjavu s mojim izjavama i bezobrazlukom, ja ipak najprije promislim što ću reći, a tek onda kažem nešto oštrije. No, nazivati kolege u stranci izdajnicima - to nije pravi vokabular. Zapravo ne znam čime bih to usporedio", rekao je Zoran Milanović, dodajući kako i on ima protivnike u stranci, ali to nisu izdajnici.

 "Sve je to jako zanimljivo, vjerojatno ćemo, ako on pobijedi, što se neće dogoditi, imati i registar izdajnika u stranci po uzoru na onog ministra HDZ-a", rekao je Milanović i dodao kako se on i Komadina ne ponašaju jednako jer on "nije nikoga nazvao izdajnikom".

 "Nikada nisam rekao da predsjednika nismo nikada smijenili demokratski, da je jedan umro, a to je valjda Ivica Račan, dok se drugi ne da, a to sam vjerojatno ja. To nisu moje riječi, nego riječi Zlatka Komadine. Od mene ste čuli samo nekakvo zezanje, ali ovo su ipak ozbiljne stvari. To iz nekoga očito pršti podsvjesno, a to je zapravo djelovanje pod stresom", ocijenio je Milanović i dodao kako se pod stresom i pritiskom treba znati nositi.

 "Mi smo to znali četiri godine, Komadina nije", zaključio je  Milanović te ocijenio neprimjerenom Komadininu izjavu po kojoj će - ako postane predsjednik - biti mjesta i za bivše ministre u SDP-ovoj Vladi s obzirom ne to da je te ljude nazvao izdajnicima. 

  "Najprije neke ljude u stranci naziva izdajnicima, a onda ih poziva u stranku. Tko zna kako će dan završiti", istaknuo je Milanović.

 Zamoljen da komentira odluku o vraćanju rezidencijalnog ureda u Visokoj na upravljanje Uredu za upravljanje državnom imovinom, kako su danas objavili neki mediji, rekao je kako "predsjednica Kitarović svjesno nije govorila istinu i lagala je u kampanji da će se preseliti u Visoku".

 "To nije napravila i sada se mora iz toga izvući, sada ima Vladu koja će se praviti luda da se ništa nije dogodilo", rekao je Milanović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra

Liječnici u Vinogradskoj izveli prvi put ovaj zahvat: Pacijentici smo zaledili tumor u dojci
NOVI USPJEH HRVATSKIH LIJEČNIKA

Liječnici u Vinogradskoj izveli prvi put ovaj zahvat: Pacijentici smo zaledili tumor u dojci

Pacijentica je preživjela već puno operacija i rekla da više nikad u životu ne želi otići ni na jednu. Bila je presretna što sad nije morala - otkrila nam je dr. Bolanča Čulo
Počinju pregovori: Plenković ne da Ninu i Davora iako DP hoće i kulturu. Evo što je još na stolu...
OTKRIVAMO POČETNE POZICIJE

Počinju pregovori: Plenković ne da Ninu i Davora iako DP hoće i kulturu. Evo što je još na stolu...

Domovinski pokret želi 20 posto funkcija, što znači 11 državnih tajnika i barem tri ministarstva, ali i slobodne ruke za svoje politike: "Nećemo dati da nam HDZ uvali ono što godinama nije riješeno da trpimo udarce."