News

Komentari 70

'Anka je Mrak' nova Twitter zvijezda: Ovaj vlak ne damo!

'Anka je Mrak' nova Twitter zvijezda: Ovaj vlak ne damo!

Ministrica Anka Mrak Taritaš ozbiljno se aktivirala na Twitteru i prijeti s trona svrgnuti dosadašnju domaću 'kraljicu' te društvene mreže Jadranku Kosor...

Ovaj vlak ne damo nikome. "Vlak u snijegu" u Velikom Grđevcu, napisala je ministrica Anka Mrak Taritaš pored fotografije na kojoj pozira pored velike, stare, crne lokomotive, a koju je objavila na svom Twitteru. 

Podsjetimo, Mađari su vratili vlak HŽ-a koji je u Mađarskoj bio još od 18. rujna. Njime, je Hrvatska u Mađarsku prevezla oko 1.000 izbjeglica, a Mađari su vlak zadržali tvrdeći kako je u pratnji 36 naoružanih hrvatskih policajaca nelegalno ušao u njihovu državu. Vlak su vratili u lošem stanju i pun smeća, a HŽ Putnički promet dostavit će Mađarima račun od oko 30.000 eura što će obuhvaćati i troškove čišćenja, najavio je ministar prometa Siniša Hajdaš Dončić.

Nove kraljice Twittera

Ministrica graditeljstva i prostornog uređenja popularna je na društvenim mrežama zbog svojih, često duhovitih, objava. No, nije Mrak Taritaš jedina. Među najaktivnijim hrvatskim političarima na Twitteru je Jadranka Kosor koja je ovog puta iskoristila priliku i obavijestila sve da je u gužvi. 

- Samo se javljam, u gužvi sam! Pozdrav, pusa, sve! - napisala je Kosor. 

Iako su neki predviđali sukob između dvije 'kraljice Twittera' one su se 'skompale' i na ovoj društvenoj mreži se dogovorile za kavu.