Obavijesti

News

Komentari 2

Anica se ne boji bikova, ali ih ne može gledati kako se bore

Anica se ne boji bikova, ali ih ne može gledati kako se bore

Kada se prilikom odlaska na vaganje Šaronja kojeg Anica čuva oteo kontroli, ona se nije prestrašila. Ne boji se bikova, a prema njima se odnosi s puno nježnosti i ljubavi

VIDEO

Bik Šaronja vlasnika Ante Đirlića, pobjednik je 24. bikijade u Radošiću iako do finalne borbe nije ni došlo. Protivnik mu je naime bio bik Lasta, koji je također Đirlićev pa je vlasnik, inače mještanin Radošića, procijenio kako je Šaronja puno jači od Laste te se odustalo od završnog razbadanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:41

Naime, Šaronja je lanjski pobjednik bikijade u Radošiću te je ove godine došao braniti titulu najjačeg, a Lasta je u ovom slučaju izazivač koji je ovako "predao borbu".
 
Kako smo već pisali, Šaronja je 900 kilograma težak bik kojega je u "backstageu" čuvala Anica Prstec (63) iz Poljane Gornje u okolici Varaždina. Ona je zbog ljubavi prema Anti Đirliću u Radošić doselila prije šest mjeseci.

Ne samo da brine o Šaronji i Lasti, već o još jednom, Zekonji. Sva trojica bikova bila su na bikijadi u Radošiću, no najviše želje za pobjedom pokazao je upravo Šaronja. 

On se prilikom odlaska na vaganje oteo kontroli odlučivši pokazati rogove svojim suparnicima i prije nego borbe počnu. No, Anica, jedina žena među vlasnicima bikova nije se prepala te scene. Ona se bikova ne boji, a prema njima se odnosi s puno nježnosti i ljubavi. 

Zbog toga, kako nam je kazala, ne može gledati kako se bore u areni. Nakon što je Ante Đirlić odustao od suprotstavljanja Šaronje i Laste u finalnoj borbi, upravo je Anica bila najsretnija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Supruga EU parlamentarke u Italiji našli su mrtvog u autu s plastičnom trakom oko vrata
UŽAS U PALERMU

Supruga EU parlamentarke u Italiji našli su mrtvog u autu s plastičnom trakom oko vrata

Angelo Onorato (56) pronađen je na vozačevom mjestu svog automobila s plastičnom trakom oko vrata. Da nešto nije u redu, supruga je posumnjala nakon što joj nije odgovorio na uzastopne pozive

Avion je bio na servisu dan prije kobnog pada. Mehaničar kaže: 'Ne vjerujem da je do motora'
DOZNAJEMO

Avion je bio na servisu dan prije kobnog pada. Mehaničar kaže: 'Ne vjerujem da je do motora'

Sportski zrakoplov bio je u Sloveniji na 50-satnom pregledu: 'Sad kad je bio 50-satni pregled, motor je bio provjeren na tlu. Znači, motor je obavio sve faze testiranja na tlu', kazao nam je mehaničar
Strava u Zagrebu: Mladić (18)  na Trgu htio zaklati muškarca! Zarezao ga je bocom po vratu
IZABRAO SLUČAJNU ŽRTVU

Strava u Zagrebu: Mladić (18) na Trgu htio zaklati muškarca! Zarezao ga je bocom po vratu

Ozlijeđenom muškarcu liječnička je pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Zagreb. Lakše je ozlijeđen, objavila je zagrebačka policija. Mladića su priveli