News

Komentari 95

Antipedofilska udruga iz Rijeke ne želi imati veze s 'Grmojinim zakonom': 'Sram vas može biti'

Antipedofilska udruga iz Rijeke ne želi imati veze s 'Grmojinim zakonom': 'Sram vas može biti'

Sramotno je kako se prljavo pokušavaju umanjiti ili radije ukinuti nečija prava pod krinkom borbe za djecu Hrvatske, poručila je predsjednica Udruge Ruka na Facebooku

 Iz riječke Udruge Ruka- za pružanje podrške žrtvama pedofilije i njihovim obiteljima na Facebooku su reagirali na izjave Nikole Grmoje i njegove najave oko tzv. 'Antipedofilskog zakona' navodeći da se ne slažu sa stavoima koje iznose pojedini političari kad je u pitanju taj zakon. Poručili su također i da je sramotno kako se prljavo pokušavaju umanjiti ili radije ukinuti nečija prava pod krinkom borbe za djecu Hrvatske.

Status predsjednice udruge prenosimo u nastavku:

Želim svima javno i jasno dati na znanje kako se naša udruga ne slaže sa stavovima koje javno iznose pojedini političari kada je u pitanju Antipedofilski zakon i potreba za njegovim uvođenjem u zakone RH. Korištenje borbe za uvođenje Antipedofilskog zakona u cilju smanjenja prava LGBT zajednice ili nekih drugih prava NEMA i NEĆE imati nikada zajedničke veze i jasno izjavljujem kako nećemo dozvoliti da se ova borba za prava djece trpa u isti koš sa bilo kakvim drugim pokušajima da se "ispod pulta" ili "uz to" provuče nešto drugo što ni po čemu nije dio onoga za što se mi zalažemo. Sramotno je kako se prljavo pokušavaju umanjiti ili radije ukinuti nečija prava pod krinkom borbe za djecu Hrvatske! Sram vas može biti!

Udruga inače traži izmjene zakona i strože kazne za seksualne prijestupnike nad malodobnim osobama. A njih je upravo u intervjuu Indexu prije četiri dana spomenuo Grmoja te su mu sada poručili da ne žele da ih se trpa u koš s Grmojom.

Najčitaniji članci