Obavijesti

News

Komentari 102

Autom 'raznijela' dio kuće: Sin (7) je bio sam u kući, u šoku je

Autom 'raznijela' dio kuće: Sin (7) je bio sam u kući, u šoku je
5

Kad sam stigao kući, imao sam što za vidjeti. Auto je bio u zidu kuće i na ulaznim vratima, a vozačica je negdje odšetala, kazao je vidno šokirani Dario, vlasnik kuće u Šenkovcu

VIDEO

U četvrtak ujutro oko 8.15 sati u nesvakidašnjoj prometnoj nesreći obitelj Sklepić iz međimurskog Šenkovca gotovo je ostala bez ugla svoje obiteljske kuće. Vremešna vozačica (81) svojim se crvenim Renault Cliom čakovečkih registracija zabila u ulazna vrata, tendu  i zid kuće u Ulici Augusta Šenoe.

'Njezin auto gotovo da i nije oštećen, a tolika je šteta na kući'

- Bio sam na poslu i zvao me susjed da brzo dođem doma jer mi je žena odnijela pola ugla kuće. Nisam mogao vjerovati i brzo sam stigao kući i imao što vidjeti. Auto je bio u zidu i na ulaznim vratima, a vozačica je negdje odšetala. Vrlo je čudno kako je uspjela ući i zabiti se baš na to mjesto. Ušla je kroz živicu koja gotovo da nije oštećena i između drveta i ograde. Auto je širok 1,58 metara, a dio kroz koji se provukla širok 1,60. Jako neobično. Njezin auto gotovo da i nije oštećen, a tolika je šteta na kući - rekao je vlasnik Dario.

Sin (7) je bio sam u kući: 'U velikom je šoku, morali smo ići liječniku'

Najviše ga je uplašilo to što je njegov 7-godišnji sin u to vrijeme bio sam u kući.

- Kada sam došao doma, zvao sam ga, ali isprva nije reagirao. Vidio sam da je šćućuren u kutu sobe i jako uplašen. Nekako me je ipak pustio kroz prozor. Morali smo ga voditi liječniku na pregled jer je bio u velikom šoku. Sve je dobro s njim. Supruga je baš u to vrijeme odvela mlađe dijete u vrtić. Svi smo još u šoku. Ulazna vrata na kojima je polomljeno staklo su zabijena i uopće se ne mogu otvoriti.  I cijeli lijevi ugao je pomaknuti. Sada ulazimo kroz garažu - kaže Dario.

Njegov stariji sin Marko je bio na poslu te je za nesreću saznao s portala lokalnog medija na kojem je vidio slike svoje kuće.

- Bio sam stvarno šokiran. Nisam mogao vjerovati - kazao je Marko.

Obitelj Sklepić mora brzo zatvoriti razbijene dijelove kuće i već je u dogovoru sa stolarima i zidarima. Ovaj nepredviđeni trošak morat će sama sanirati, a kasnije potraživati od osiguravajućeg društva vozačice.  

Vozačica (81) sletjela s ceste u Šenkovcu i zabila se u kuću
Vozačica (81) sletjela s ceste u Šenkovcu i zabila se u kuću

Za nesreću kriva brzina i mokri kolnik

Kako doznajemo od PU međimurske, vozačica je vozila neprilagođenom brzinom, te se vozilo zanijelo u zavoju i završilo u obiteljskoj kući. Svemu je dodatno kumovao i mokri kolnik. U ovoj prometnoj nesreći nitko nije ozlijeđen.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1