News

Komentari 23

Autoprljaonica u Avenue Mallu: 'Sretna sam, to nije moj auto'

Autoprljaonica u Avenue Mallu: 'Sretna sam, to nije moj auto'

Na drugoj etaži zagrebačkog Avenue Malla u utorak poslijepodne je pukla odvodna cijev i prljavom vodom 'otuširala' parkirane automobile. Cijev su ubrzo sanirali, a aute oprali

Sve je smrdjelo i bilo je smeđe boje, Bože oprosti, ali svi smo bili sretni što to nije naš auto, smije se čitateljica koja nam je poslala snimku automobila koji je u ponedjeljak uvečer imao neugodno tuširanje.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Na drugoj etaži zagrebačkog Avenue Malla danas je mirno, a na mjestu sinoćnje nezgode sve je očišćeno. Tek pokoja kapljica može se primijetiti na automobilu koji se danas parkirao ispod sporne cijevi.

- Taman sam išla s posla, idem prema autu, ne znam gdje se nalazim ni na kojoj sam etaži kad vidim da je pukla cijev sanitarnog čvora. Svi u garaži smo se začuđeno gledali - dodala je.

Koordinatorica marketinga u Avenue Mallu, Emina Mihalec, potvrdila je nepredviđenu situaciju i prokomentirala kako su poduzete sve mjere sanacije odmah po uočavanju problema u utorak u 18 sati.

Očistili su sva vozila 

- Vlasnicima vozila koji su imali neugodnosti, zakupnik Starwash, kod kojeg se i dogodila navedena situacija, će očistiti vozila u potpunosti, dodala je.

U autopraonici Starwash su nam potvrdili kako se radi o automobilima Ford Fiesta i BMW 3 i kako su očistili vozila. 

Najčitaniji članci