Obavijesti

News

Azilanti se tukli letvama i gađali kamenjem u Zagrebu: 'To je bilo pred djecom, mi smo u šoku!'

Azilanti se tukli letvama i gađali kamenjem u Zagrebu: 'To je bilo pred djecom, mi smo u šoku!'
7

Policija je na mjestu događaja zatekla više stranih državljana, tražitelja međunarodne zaštite u RH, za koje su utvrdili da su se međusobno sukobili

VIDEO

Desetak muškaraca potuklo se u srijedu oko 20 sati na Jakuševečkoj cesti. Stanovnici koji su sve promatrali vidjeli su kako su se tukli letvama i kamenjem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

migranti 02:14

- To se dogodilo ispred osnovne škole, a djeca su bila u dvorištu dok je jedan s posječenom glavom ušao na privatno dvorište - piše čitatelj koji je svjedočio događaju.

Trojica su završila u bolnici zbog ozljeda, a ostali u policiji.

- Svi smo u šoku od toga, to se sve događalo u dvorištu pred djecom - javlja nam čitatelj.

Policija je na mjestu događaja zatekla više stranih državljana, tražitelja međunarodne zaštite u RH, za koje su utvrdili da su se međusobno sukobili.

- U službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje privedeno je šest osoba koje su potom uz optužni prijedlog dovedene na nadležni prekršajni sud zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Također, tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno da je jedan od trojice ozlijeđenih muškaraca, 30-godišnjak, zadobio udarac drvenom letvom u glavu.

Poduzetim radnjama policijski su službenici utvrdili identitet muškarca koji se dovodi u vezu s navedenim, a riječ je o 25-godišnjem stranom državljaninu. Muškarac je uhićen te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela pokušaja nanošenja teške tjelesne ozljede - priopćili su iz PU zagrebačke za Jutarnji list.

Snimke sukoba kruže društvenim mrežama, a ogorčeni stanovnici Dugava govore kako žele samo mir i sigurno naselje u kojem žive.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku:  Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...
VELIKA PROGNOZA ZA VIKEND

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku: Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...

Zbog saharskog pijeska u višim slojevima atmosfere nebo će biti mutno žućkaste boje. Do sredine idućeg tjedna promjenljivo, red kiše. red sunca...

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja
ODSJEDNI KOD MINISTRA

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja

Prema podacima iz imovinske kartice koju je zadnji put mijenjao u veljači ove godine, ministar godišnje od najma ove vile zaradi 59.000 eura. Vila je već bukirana za cijelu sezonu sve do početka listopada
DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali
MALI IVAN JOŠ JE U BOLNICI

DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali

Dijete se i dalje nalazi u bolnici, a nakon otpusta iz bolnice, djetetu se priznaje usluga smještaja u adekvatnu udomiteljsku obitelj ili ustanovu socijalne skrbi - odgovorili su za 24sata iz Hrvatskog zavoda za socijalni rad.