Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Bahati albanski gangsteri: 'Mi smo bogovi londonskih ulica!'

Velika Britanija: Jedan od njihovih članova posljednje dvije godine sjedi u zatvoru. Riječ je o Tristenu Aslanniju (29) koje su osudili na 25 godina zbog zloporabe oružja i droge...

Foto: Instagram
39 komentara

Albanska banda koja Veliku Britaniju opskrbljuje kokainom besramno na Instagramu objavljuje fotografije njihovih pištolja, skupocjenih auta, novca... Nazivaju se Hellbanizanz, baza im je u istočnom Londonu, a usko su povezani s mafijom u domovini koja im omogućava kontakte s kartelima u Južnoj Americi.

Njihov Instagram profil, na kojem su obavili čak i fotografiju djeteta koje na sebi nosi medaljon sa simbolom bande, ima više od 8000 objava. Sebe nazivaju "bogovima ulica", tvrde da kontroliraju cijeli grad i da su spremni na rat s rivalskim bandama.

Foto: Instagram/orijent

Jedan od njihovih članova posljednje dvije godine sjedi u zatvoru. Riječ je o Tristenu Aslanniju (29) kojeg su osudili na 25 godina zbog zloporabe oružja i droge. Pretragom njegove kuće policajci su pronašli drogu vrijednu šest milijuna funti kao i automatski pištolj Škorpion s prigušivačem, piše Daily Mail.

Britanska policija tvrdi da neke bande za "širenje tržišta" koriste čak i djecu koja im prodaju kokain izvan Londona:

- Albanske bande imaju pristup britanskom tržištu droge, pogotovo kad je riječ o kokainu. Njihove veze s kartelima su dobre, a utjecaj velik, rekao je glasnogovornik britanske Agencije za kriminal. 
 

Možda vas zanima i ovo:
Message