Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
4 komentara

Baku na samrti primila za ruku i ponovno progledala

Charly (15) bila je slijepa nekoliko mjeseci nakon nesreće na moru. Baka joj je umrla držeći je za ruku. Koji trenutak kasnije Charly je progledala...

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
4 komentara

Svi liječnički testovi pokazali su da je s očima Britanke Charly Sisson (15) sve u redu, no ona je i dalje bila slijepa. Vid je izgubila dok je surfala u kolovozu 2008. Pala je s daske u more i umalo se utopila.
- Izašla sam iz mora i shvatila da sve vidim mutno. Nakon samo nekoliko dana stanje mi se pogoršalo tako da sam u potpunosti oslijepila. Nisam mogla prestati plakati - prisjeća se Charly. Njezini roditelji Steve i Gill kuću su prilagodili kćerinim potrebama, a školu je pohađala po programu za djecu s posebnim potrebama. No u ožujku 2009. Charly se u bolnici opraštala s umirućom bakom Dorothy (73) koja joj je bila najbolja prijateljica. Njih dvije držale su se za ruke sve dok Dorothy nije umrla. Charly je zatim sjela u auto i odjednom progledala.
- Nisam mogla vjerovati da sam napokon progledala, nakon mjeseci mraka. Bilo je čudno, u jednom trenutku plakala sam za bakom, a onda su krenule i suze radosnice jer sam progledala - kaže djevojčica. Liječnici su uvjereni kako je šok zbog smrti bake zaslužan jer se Charly vratio vid.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message