Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Balkanski ratnik: Izmasakrirali su ih na kauču u kući strave

Objavljene su fotografije unutrašnjosti kuće u Sarajevu u kojoj su likvidirani Marko Tolić i Verner Ajdari. Vjeruje se kako je sve povezano s akcijom “Balkasnki ratnik”

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
64 komentara

Mario Tolić iz Pule i njegov poslovni partner Verner Ajdari su u ožujku 2010. iz Hrvatske došli u BiH kako bi se susreli sa Zijadom Turkovićem. Išli su po dug od više desetaka tisuća eura. No lokalni narkoboss Turković odlučio ih je likvidirati. Seada Dumanjića zadužio je da osigura prostor za likvidaciju, piše Dnevni avaz. Ovaj se odlučio za kuću svog poznanika, kojem je rekao da mu kuća treba jer želi napraviti tulum. No kad se poznanik vratio iz Tuzle, vidio je kako mu je stan izrešetan i očišćen kemikalijama. Tada je saznao kako su mafijaši na njegovu trosjedu likvidirali dvojac iz Hrvatske. Da bi ušutkali vlasnika stana, dali su mu 1000 franaka da kupi novi namještaj.

Vjeruje se kako je likvidacija Tolića i Ajdarija povezana s akcijom “Balkasnki ratnik”, odnosno prekidom krijumčarskog lanca droge iz Južne Amerike u zemlje bivše SFRJ.

Likvidirane su pokopali u šumi

Ubojice su trupla Tolića i Ajdarija pokopali na Ivan-Sedlu. Zakopali su ih u šumi u čučećem položaju kako bi grobovi bili što manji i kako bi ih bilo što teže otkriti.

Možda vas zanima i ovo:
Message