News

Komentari 55

Bandić upoznao Bandića: 'Ja sam onaj drugi Milan Bandić'

Bandić upoznao Bandića: 'Ja sam onaj drugi Milan Bandić'

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić posjetio je konferenciju startupova Zagreb Connect na Velesajmu. Ondje s prvi put, oči u oči, susreo s svojim istoimenim i istoprezimenim redateljem i predsjedničkim kandidatom

Povijesni susret na marginama stratup konferencije Zagreb Connect zabilježen je rijetkim fotografijama koje nam je ekskluzivno ustupio Milan Bandić i koje donosimo u nastavku članka. Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, čovjek za kojeg se nekad čini da se bilocira, trilocira i kvadrilocira, napokon je uspio susresti samoga sebe. Ne samo da se sreo, nego se i rukovao sam sa sobom, iznenađen što se vidi.

Naime, u srijedu ujutro gradonačelnik Bandić se prvi put susreo sa redateljem i predsjedničkim kandidatom Milanom Bandićem, koji se do neki dan odazivao na ime i prezime Dario Juričan.

- Rekao sam mu 'Ja sam onaj drugi Milan Bandić', a on je rekao 'Dobro'. Jako čvrsto mi je stisnuo ruku - opisao nam je povijesni susret redatelj Bandić.

Gradonačelnik Bandić je nakon susreta nastavio delati kao konj, možda i nesvjestan činjenice da je upravo prouzročio iskrenje u vremensko-prostornom kontinuumu koje bi mu možda moglo ići na ruku.

Naime, prema teorijama putovanja kroz vrijeme, ako čovjek sretne sam sebe čitav svemir može nestati. Budući da smo još svi ovdje, možemo samo pretpostaviti kako će susret imati neke daleko blaže posljedice, poput iščezavanja gradonačelnikove loše karme vezane uz optužnice, ministrice, adventske kućice... 

Najčitaniji članci