Obavijesti

News

Komentari 55

Bandićev kompić Palma otvorio je javni toalet i to - usred polja

Bandićev kompić Palma otvorio je javni toalet i to - usred polja
1

Vjerojatno se i sami sjećate da je krajem prošle godine Milan Bandić pompozno ugostio srpskog političara Dragana Markovića Palmu. Njih dvoje, čini se, gaje posebnu ljubav prema toaletima

Bandić je možda u Dubravi i sagradio 'zlatni WC' koji je koštao, pazite sad, 11.000 eura po kvadratu, ali je li ikad sagradio WC usred polja? Nije, toga se sjetio njegov dobri poznanik Dragan Marković Palma, čovjek kojeg je zagrebački gradonačelnik srdačno primio krajem prošle godine, iako je Palma nekad surađivao s Arkanom, a Oluju nazvao - genocidom. 

Uglavnom, da ne duljimo, Palma je prije nekoliko dana pompozno i uz pratnju gomile novinara otvorio poljski WC i tuš. Naime, uz njegov se 'poguranac' u svim jagodinskim selima, a njih ima 52 - postavljaju javni WC-i s tuševima na svakih 300 metara.

Uvjerite se i sami:

- Predsjedniče, ovo je jedinstven slučaj u Srbiji - toalet u polju i tuš kabina, sasvim je ozbiljno upitao novinar. 

- Jedinstven slučaj u svetu, odgovorio je slavodobitno Palma pa krenuo u filozofiju kako mu smeta kad se poljoprivrednike naziva seljacima. 

Na kraju je samo ustvrdio kako 'poljoprivredni proizvođači moraju imati toalet, jer gdje će u toalet kad je kukuruz mali?' 

Zaista, čovjek se zapita. 

Inače, Palme je iz vremena kad je bio gradonačelnik Jagodine (sada je predsjednik gradske skupštine) po vrlo bizarnim potezima. 

Tako je prije nekoliko godina svojim građanima kupio - žirafu. 

Zabaviti bi vas mogao i video na kojem jaše devu...

...a rastužiti video u kojem sirotinji dijeli socijalnu pomoć: