Obavijesti

News

Komentari 20

Bandićeva megalomanija plaši i najodanijeg Ljubičića Kikaša

Bandićeva megalomanija plaši i najodanijeg Ljubičića Kikaša
1

Godinama su surađivali, a nakon što je Slobodan Ljubičić Kikaš vraćen u Holding, sad želi otići zbog Bandićeve samovolje. Nije želio fotelju, želi sprati ljagu s imena

VIDEO

Prije sedam mjeseci najavljen je kao spasitelj Zagrebačkog holdinga u predbankrotnom stanju. Sada je on na izlaznim vratima istog tog Holdinga koji je stvorio i koji se vratio spasiti.

On je Slobodan Ljubičić Kikaš, ključni i najbliži suradnik zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. Prošli tjedan je ponudio ostavku svom prijatelju Milanu. Ovaj ga je ipak nagovorio da ostane.

Vrhunac je to napetih odnosa između šefa Holdinga i gradonačelnika. Ljubičić, koji je jedva pristao ponovno voditi Holding, planira što prije otići, a Bandićevo inzistiranje da ubrza s otkazima, premišljanje o privatizaciji, Bandićevo kadroviranje i nalozi o investicijama za koje nema novca, samo ubrzavaju njegovu odluku.

- Ljubičić je poludio jer mu je u zadnji tren Bandićeva pročelnica srušila plan poslovanja. Na kraju se Bandić vadio da je sve bio nesporazum - kaže nam jedan Ljubičićev suradnik.

Plan poslovanja je pao u zadnji tren zbog Gradskih ljekarni. Bandić i Ljubičić su se dogovorili da one idu u privatizaciju. Raspisan je i natječaj za iskazivanje interesa i stigla su pisma namjere. U planu poslovanja je Ljubičić planirao 134 milijuna kuna od privatizacije. Ali protiv toga se pobunila pročelnica za zdravstvo, Mirna Šitum, koja je i u nadzornom odboru Holdinga. I plan je pao.

- Rekla je da je ona sve dogovorila s Bandićem. A Bandić kaže da ga je ona pogrešno shvatila. U ovoj situaciji u Holdingu, izgubljeno je vrijeme i Ljubičić ne želi da se to ponavlja. A boji se da će mu biti stopirana i prodaja odmarališta u Savudriji koju je već pokrenuo - objašnjava naš izvor iz Holdinga. Kikaš bi možda preko toga lagano i prešao da nije isplivalo niz drugih neslaganja s Bandićem.

>>> Cijeli tekst pročitajte u Expressu...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...
TUŽNA OBLJETNICA

Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...

Tukli su me, odvodili na neko stajsko đubre da me zakolju, stavljali mi nož pod vrat pa opet tukli. Gubio sam svijest više puta a onda se probudio ostavljen u nekom dvorištu, ispričao je svojedobno Ivan Komšić...