Obavijesti

News

Komentari 73

Bauk o čestitki: Zašto moram svakom loncu biti poklopac?

Bauk o čestitki: Zašto moram svakom loncu biti poklopac?
4

SDP-ovci ne vide ništa upitno u istupu Petrović Jakovine koja je dovela u pitanje pobjedu Grabar Kitarović, a Zmajlović je priznao da ni on nije čestitao predsjednici

VIDEO

Na pitanje o izjavi Sandre Petrović Jakovine kako treba provjeriti pobjedu buduće predsjednice Kolinde Grabar Kitarović i tko stoji iza nje da je ovlaštena davati takve izjave, ministar Gordan Maras kazao je kako o tome ništa ne zna.

- Na to pitanje vam zbilja ne mogu odgovoriti. Pitajte gospođu Jakovinu. O tome nismo uopće razgovarali u stranci tako da bi svaki komentar bio suvišan, kazao je Maras. 

Nije bio puno pričljiviji ni na temu problema u SDP-u nakon poraza Ive Josipovića.

- Koliko je stanje u SDP-u ozbiljno? Ozbiljno je stanje u državi. Mi radimo na tome da bude bolje, kazao je kratko Maras. 

Mihael Zmajlović je pak kazao da je situacija u stranci bila ozbiljna tijekom njihova cijelog mandata jer se suočavaju s 'najtežim oblicima gospodarske krize'.

- Zemlja je u krizi. Sve što radimo, radimo kao da smo u krizi i ozbiljnoj situaciji, kazao je Zmajlović. Nije htio govoriti o Jakovini i da li ima zaleđinu u stranci.

- Mislim da je to njezin stav i ako je to njen stručan stav, ima ga pravo izraziti, kazao je Zmajlović. Nije htio komentirati zašto premijer Zoran Milanović još nije čestitao Kolindi Grabar Kitarović na pobjedi na predsjedničkim izborima.

- To morate njega pitati. Očito ima neki razlog. Nisam joj ni ja čestitao jer čekam službene rezultate, kazao je Zmajlović. 

- Ovo je zemlja u kojoj postoji sloboda govora, ne vidim što je tu sporno. Koje su moguće sankcije? Prijekorni pogledi i jezikova juha. O čemu pričamo?, komentirao je istup Jakovine ministar Arsen Bauk. Kazao je da Inicijativa protiv monetizacije autocesta ima dovoljno potpisa, malo više od 460.000 te da će o tom pitanju razgovarati na sljedećoj sjednici Vlade. 

- Možda u drugom životu budem netko tko drugima daje savjete kako da postupi. Ne vidim što je danas toliko posebno da moram komentirati Jakovinu i čestitku. Ne moram svakom loncu biti poklopac i davati savjete drugima, kazao je Bauk.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa