Obavijesti

News

Komentari 11

Beba (2) umrla od trovanja plinom, roditelji kritično...

Beba (2) umrla od trovanja plinom, roditelji kritično...
9

Ivica Miholjek (29) i Klementina Balog (19) te kćer Leonida (2 ) zaspali su u vikendici. Sljedeći dan baka je našla mrtvo dijete i roditelje bez svijesti

VIDEO

Baka Lenka Miholjek iz Ključa kod Novog Marofa pronašla je u subotu oko 15 sati u krevetu u vikendici mrtvu unučicu Leonidu Miholjek (2). Njezin sin Ivica Miholjek (29) i njegova nevjenčana supruga Klementina Balog (19) bili su bez svijesti. Najvjerojatnije se beba ugušila ugljičnim monoksidom radi neispravnog dimnjaka. Policija je pronašla još žara u peći na drva koja je bila u sobi.
- Zvala sam Ivica, Ivica, tresla ga i pokušavala probuditi, ali nije se odazivao. Oči su mu bile prevrnute. Mojoj snahi pjena je išla na usta. Nisam znala što napraviti, plakala sam. Ni moja unučica nije reagirala, bila je žuta i srce joj nije kucalo - rekla je Lenka Miholjec. Otvorila je odmah prozore jer je posumnjala na gušenje. Pozvala je Hitnu pomoć koja je roditelje odvezla u varaždinsku bolnicu gdje su ih priključili na aparate na intenzivnu njegu. Ivica i Klementina žive u Svibovcu Posavskom, a Ivičinoj majki došli su u petak pomoći pretočiti vino.
- U subotu oko 10 sati sam ih došla probuditi.Vikendica je bila zaključana. Došla sam ponovno za sat vremena i nitko nije otvarao. Provalila sam vrata željeznom šipkom, ali misilila sam da spavaju, pa sam otišla - nastavlja baka Lenka u suzama. Bilo je prekasno kad je zadnji put došla.
- U šoku sam i tužna. Malena se još jučer igrala tu kraj mene. Bila je predivno i veselo dijete. Fali mi jako - nastavlja neutješna baka. Mladi roditelji nisu bili zaposleni, živjeli su od socijalne pomoći i dječjeg doplatka. U kući su izmjerene vrijednosti ugljičnog monoksida i dioksida, ali točan uzrok smrti znat će se tek nakon što stručnjaci daju svoje mišljenje o tim podacima i stignu rezultati obdukcije tijela umrlog djeteta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva. Traje novi sastanak DP-ovaca
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva. Traje novi sastanak DP-ovaca

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
Uvjet Domovinskog pokreta je i dizanje plaća ministrima. Radić: Strijeljajte me, ali to ću provesti
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Uvjet Domovinskog pokreta je i dizanje plaća ministrima. Radić: Strijeljajte me, ali to ću provesti

Čelnik Domovinskog pokreta nam je potvrdio i da je spreman ući u Vladu i raditi bez plaće jer mu novac ne treba, ali svima ostalima bi plaće znatno porasle: Ne možemo dobiti kvalitetne ljude u vladu s ovakvim plaćama...