Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Beba koju je izgrizao pas više nije na respiratoru i stabilno je

Bebu staru nešto više od dva mjeseca po glavi je prošli tjedan izgrizao pas u kući blizu Đurđevca. U ponedjeljak je bila na još jednoj operaciji, a doktor Goran Roić kaže kako se stanje poboljšava

6 komentara

Dvomjesečna curica koju je prošlog tjedna izgrizao pas više nije životno ugrožena. Liječnici iz  Klaićeve bolnice zadovoljni su poboljšanjem njezinog stanja nakon ponovljenog neokirurškog zahvata.

Ravnatelj Klaićeve, dr. Goran Roić, rekao je kako su u srijedu djevojčici napravili kontrolni MR mozga koji je pokazao poboljšanje  u odnosu na situaciju prije neurokirurškog zahvata. 

I DALJE ŽIVOTNO UGROŽENA Ugrizao ju pas za glavu: Beba morala na još jednu operaciju

- Dijete više nije na respiratoru, spontano diše, vitalni parametri su stabilni - rekao nam je ravnatelj Roić. Otkrio je kako planiraju  postupno buđenje iz lijekovima inducirane kome kako bi se procijenilo neurološko stanje i vidjelo ima li eventualnih deficita nakon teških ozljeda glave.

Bebu je pas ugrizao u petak oko 14 sati u obiteljskoj kući u mjestu u blizini Đurđevca.. Prestravljeni roditelji odmah su pozvali Hitnu pomoć koja je bebu prvo prevezla u koprivničku bolnicu, odakle su je, zbog težine ozljeda, prebacili u Kliniku za dječje bolesti u Zagrebu.

U Klaićevoj su u ponedjeljak curicu morali još jednom operirati radi sanacije ozljeda moždanih struktura i glave. 

Možda vas zanima i ovo:
Message