Obavijesti

News

Komentari 36

U sudaru dva auta poginuo muškarac, petero ozlijeđenih

U sudaru dva auta poginuo muškarac, petero ozlijeđenih
4

Nedaleko Belog Manastira u nedjelju u 18,35 sati sudarili su se Golf i Passat u kojem je bilo četvero policijskih službenika. Poginuo je suvozač iz Golfa (57)

VIDEO

U sudaru Golfa i Passata u nedjelju u 18,35 sati nedaleko Belog Manastira, na raskrižju državne ceste prema Popovcu, smrtno je stradao suvozač u Golfu D. C. (57) iz Belog Manastira. U drugom autu, Passatu,  bilo je četvero policijskih službenika, dvoje policajaca i dvije policajke, koji su išli na posao na granični prijelaz Duboševica. Na redovnoj konferenciji za novinare policijski glasnogovornik je potvrdio tu informaciju.

Prema policijskom priopćenju, nesreću je skrivio vozač Golfa koji na raskrižju nije zaustavio svoje vozilo i propustio vozila koja su se kretala državnom cestom. Ušao je u raskrižje ne poštujući prometni znak "obavezno zaustavljanje", a u prednji lijevi dio njegova Golfa zabio se 47-godišnji vozač Passata, policajac, čije vozilo je, od siline udara, sletjelo u odvodni kanal. Na mjestu nesreće je poginuo 57-godišnji suvozač u Golfu, a vozač Golfa je zadobio teške tjelesne ozljede

Vozač Passata je u sudaru zadobio lakše ozljede, dok su njegovi suputnici, dvije policajke (26 i 26) te policajac (32) prebačeni u bolnicu s težim tjelesnim ozljedama. 

Tijelo poginulog prevezeno je na Odjel patologije osječkog Kliničkog bolničkog centra, a protiv 47-godišnjeg vozača Golfa policija će podnijeti kaznenu prijavu "zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu". 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar
STRAVA U MEKSIKU

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar

Australce Calluma (33) i Jakea Robinsona (30) lopovi su ubili hicima u glavu i bacili u bunar. Obitelj je identificirala njihova tijela
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature