Obavijesti

News

Komentari 346

Beljak: 'Možda i ja imam PTSP, ali ja nisam išao po dijagnozu'

Beljak: 'Možda i ja imam PTSP, ali ja nisam išao po dijagnozu'
1

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak gostovao je u emisiji Nedjeljom u 2, i to na dan braniteljskog prosvjeda protiv njega u Samoboru. Pita se zašto se nije prosvjedovalo kad je država pljačkana u privatizaciji

VIDEO

Krešo Beljak nije impresioniran prosvjedom branitelja u Samoboru. Smatra da se radi o uvodu u predizbornu kampanju u koji su uključeni aktivisti iz stranke koja je trenutno na vlasti.

 - Oni su u panici prvenstveno zbog onoga za što se HSS zalaže, a to je ispitivanje porijekla imovine i revizija mirovina, ne nužno braniteljskih. Netko se osjeća ugroženim - kazao je te potvrdio voditelju emisije Nedjeljom u 2  da ga njegov temperament dovodi do neugodnih situacija.

 - Možda i ja imam PTSP. Ali ja nisam išao po dijagnozu iako sam sam hrvatski branitelj. Nikad se nisam okoristio svojim statusom. Danas prosvjeduju oni koji sami sebe proglašavaju predstavnicima svih branitelja i pitam ih 'Gdje su bili i zašto nisu prosvjedovali kad je ova država pljačkana u privatizaciji i danas kad ima afera? - kazao je Beljak.

' Nikad branitelje nisam nazvao šačicom pijanaca'

Ne podržava najavu donošenja Zakona o zaštiti Domovinskog rata koji neprimjereno govore o Domovinskom ratu. No, ipak, dodaje da on nikad nije ništa neprimjereno rekao protiv Domovinskog rata. 

Prosvjed protiv Beljaka: Đuro Glogoški došao s autoradijem
Prosvjed protiv Beljaka: Đuro Glogoški došao s autoradijem

 - Nikad branitelje nisam nazvao šačicom pijanaca nego ljude iz šatora koji su maltretirali cijeli Zagreb i rušili tadašnju vlast te maltretirali bivšeg ministra Predraga Matića i Bojana Glavaševića istaknuo je Beljak uvjeren da govori ono što većina ljudi misli.

Kada bi bio u prilici da participira u vlasti prvi potez bi mu bio donošenje Zakona o porijeklu imovine.

- Potrebno je i 'odčepiti' kapilare društva i provesti decentralizaciju na lokalne sredine po uzoru na najrazvijenije države. Puno dobrih ideja dolazi iz lokalnih sredina, a o ne još uvijek ovisi o centralnoj vlasti -  smatra Beljak te naglašava kako Hrvatskoj ne trebaju veliki rezovi - nego samo uvođenje reda.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 346
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca