News

Komentari 34

Beljak opet predsjednik HSS-a

Beljak opet predsjednik HSS-a

Beljak se zahvalio svima koji su za njega glasali, ali i onima koji se nisu odazvali kazavši da je to poruka njemu i novom vodstvu da HSS i dalje ima probleme te da treba učiniti sve da se oni riješe

Na izbornoj Glavnoj skupštini za predsjednika Hrvatske seljačke stranke ponovno je izabran Krešo Beljak.

Za njega je glasalo 508 delegata skupštine. Od 965 delegata Izborne glavne skupštine HSS-a izborima se odazvalo njih 623, što znači da je više od trećine delegata bojkotiralo izbore.

Beljak se zahvalio svima koji su za njega glasali, ali i onima koji se nisu odazvali kazavši da je to poruka njemu i novom vodstvu da HSS i dalje ima probleme te da treba učiniti sve da se oni riješe prije lokalnih izbora iduće godine.

"Svjestan svih svojih prošlih pogrešaka i propusta, ovo vaše povjerenje doživljavam kao novu priliku da iste ispravim i popravim. I na tome ću se iz sveg srca truditi. Pred nama su novi izazovi, prije svega lokalni izbori 2021., te će sve naše snage, kojih još uvijek itekako imamo, biti usmjerene na što bolji rezultat na istima.

Pozivam sve članice i članove, sve kojima je HSS na srcu da nastavimo zajedno, da zakopamo 'ratne sjekire' i da krenemo napokon raditi konstruktivno, a da sve destrukcije i podjele ostavimo iza sebe. HSS je jedna velika obitelj u kojoj ima mjesta za sve nas, pa i one koji možda nisu zadovoljni ovim ishodom", poručio je Beljak.

Najčitaniji članci