Beroš nazvao dječaka Šimuna koji ga je nacrtao kao junaka... | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 111

Beroš nazvao dječaka Šimuna koji ga je nacrtao kao junaka...

Beroš nazvao dječaka Šimuna koji ga je nacrtao kao junaka...
2

Nakon što je dječak iz Nuštra nacrtao članove Nacionalnog stožera, kao superheroje, fotografija njegovog crteža oduševila je Hrvatsku. Ministar Beroš zato mu se odlučio osobno zahvaliti telefonskim pozivom

VIDEO

Prepoznajete li ovu četvorku? Osmogodišnji Šimun iz Nuštra kaže da su oni za njega junaci!, stoji u objavi općine Nuštar uz fotografiju dječaka koji drži svoj crtež. Na njemu je nacrtao omiljene superjunake iz stripova: Supermana, Batmana, Flasha i Čudesnu ženu, ali je ispod njih napisao imena članova Nacionalnog stožera civilne zaštite: Vili, Kruno, Davor i Alemka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Šimun iz Vinkovaca nacrtao članove nacionalnog stožera kao superjunake - Ministar Beroš mu osobno zahvaljuje Reporter: Danijela Mikola

Objavljuje 24sata u Petak, 27. ožujka 2020.

Objava je odmah postala viralni hit, a reagirao je i ministar Vili Beroš.

Prepoznajete li ovu četvorku? Osmogodišnji Šimun Ćorić iz Nuštra kaže da su oni za njega junaci!

Objavljuje Općina NuštarSrijeda, 25. ožujka 2020.

 Dragi Šimune, hvala ti. Čuvaj svoje bližnje...Ti si njihov štit i moj junak! Pozdravlja te Vili, napisao je u komentaru sa službene Facebook stranice koronavirus.hr.

Novinari 24sata posjetili su obitelj malog Šimuna u Nuštru i organizirali telefonski razgovor dječaka s ministrom Berošem, koji snimamo uživo.

- Jel gledaš svaki dan nastavu na našoj televiziji? Molim te puno vrijedan, to ti je najvažnije - poručio je Beroš osmogodišnjem Šimunu te ga pitao zna li da treba čuvati sve članove svoje obitelji. 

- Znam. Prijeti nam taj korona virus, ja ne znam od kud se on stvorio - rekao je Šimun te rekao Berošu kako je on za njega superheroj. 

- Ti si za mene superheroj. Čuvaj starije i roditelje i upozoravaj ih na preporuke koje mi dajemo - rekao je ministar pred kraj telefonskog razgovora Šimunu. 

Dječaku Šimunu na Twitteru se zahvalio i čelnik Nacionalnog stožera Davor Božinović. 

- Napravit ćemo sve da našoj djeci vratimo djetinjstvo. Šimune hvala na podršci, zbog vas se nikada nećemo umoriti - poručio je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 111

VIDEO

Ispovijest oca ubijenog Damira: Odvezao sam ga u starački dom na posao, a sad mu biram lijes
STRAVA U DARUVARU

Ispovijest oca ubijenog Damira: Odvezao sam ga u starački dom na posao, a sad mu biram lijes

Krešimir Pahoki (53) upao je u starački dom i ubio šestero ljudi. Među njima i Damira Fijalu (36), medicinskog tehničara i zaposlenika doma. Njegov otac potpuno je shrvan...
Andreju Plenkoviću na Dugom otoku mještani poklonili govno
DOBIO SUVENIR

Andreju Plenkoviću na Dugom otoku mještani poklonili govno

Predsjednik Vlade Andrej Plenković posjetio je u ponedjeljak Dugi otok. Dočekali su ga veselje, glasna muzika, pozdravi i selfieji