Obavijesti

News

Komentari 30

Beroš: 'Nije bitno tko je snimao razgovor nego je bitan sadržaj'

Beroš: 'Nije bitno tko je snimao razgovor nego je bitan  sadržaj'

Najavila sam tužbu, tužba je spremna i bit će predana sutra do 12 sati. Skandalozno je da me stavio na spikerfon i da je tamo bilo pet do šest ljudi, izjavila je večeras Dijana Zadravec

VIDEO

U sobi je bilo više od pet, šest ljudi, probali smo detektirati i svakako ćemo naći onoga koji je snimao. No ja bih vas zamolio da se orijentiramo na sadržaj razgovora, on je bitan.

Osvrnuo se tako na objavljene snimke razgovora sa stranačkom kolegicom i zamjenicom ravnatelja KBC-a Sestre milosrdnice Dijanom Zadravec ministar zdravstva Vili Beroš. Novinari su upitali Beroša je li pokrenuo internu istragu tko je snimio i objavio snimku razgovora, na što je poručio kako u ovom trenutku, tijekom COVID-19 ugroze, na to ne želi gubiti vrijeme. Na opasku kako je sudjelovao u neovlaštenom snimanju razgovora, nije ništa komentirao, nego je otišao.

POGLEDAJTE VIDEO: Snimka Beroša i Zadravec 

Pokretanje videa...

smimka 04:56

S druge strane, Zadravec tvrdi da je htjela upozoriti na koruptivno stanje u KBC-u Sestre milosrdnice.

- Beroš nije u pravu. Odredbe Natječaja za ravnatelja (svih) KBC-ova, pa tako i KBC-a Sestre milosrdnice, kojim se osobama protiv kojih se vode postupci oduzima pravo na sudjelovanje u Natječaju duboko su protivne zakonu te osnovnim ljudskim i ustavnim pravima - rekla je Zadravec.

Politička platforma Možemo ustvrdila je da je navedena snimka razgovora ministra zdravstva i njegove stranačke kolegice dokaz kako HDZ vlada Hrvatskom.

'Razgovor Zadravec i Beroša je kao jeftin trećerazredni film'
'Razgovor Zadravec i Beroša je kao jeftin trećerazredni film'

- HDZ je normalizirao klijentelizam i nepotizam. Ova afera jasno pokazuje i da je ministar Beroš dio HDZ-ove klijentelističke mreže - kažu iz Možemo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...