Obavijesti

News

Komentari 44

Pao na provokacije: Obamin rodni list objavila Bijela kuća

Pao na provokacije: Obamin rodni list objavila Bijela kuća
5

Milijarder Donald Trump koji se planira kandirati za predsjednika 2012., javno je prozivao Obamu da nije Amerikanac i tražio da se preispita njegovo pravo podrijetlo

VIDEO

Administracija američkog predsjednika Baracka Obame, nakon brojnih kontroverzi i teorija da Obama uopće nije Amerikanac, objavila je original njegovog rodnog lista, piše CNN. Kako javlja Fox, Obama je pred novinarima prokomentirao objavljivanje dokumenta, no nije odgovarao na pitanja. 

- Nemamo previše vremena za ovakve budalaštine. Imamo mnogo važnijih problema. Ja sam imam važnijih problema. Trebamo se baviti bitnim stvarima - rekao je predsjednik. 

Šef komunikacija u Bijeloj kući, Dan Pfeiffer, rekao je kako je administracija odlučila objaviti dokument kao odgovor na brojna nagađanja o predsjednikovom podrijetlu.  Dodao je kako predsjednik Obama smatra da pitanje o mjestu njegova rođenja odvraća pažnju Amerikanaca od problema koje imaju Sjedinjene Države. 

Prema originalu objavljenog dokumenta, Barack Hussein Obama II. rođen je na Havajima 4. kolovoza 1961. godine. Tijekom predsjedničke kampanje 2008. Obamin tim objavio je skraćenu verziju rodnog lista što je pokrenulo brojna nagađanja o njegovom mjestu rođenja. Posljednjih nekoliko tjedana, poznati milijarder Donald Trump koji se planira kandirati za predsjednika na izborima 2012., javno je prozivao Obamu i tražio da se preispita njegovo podrijetlo. 

- Jako sam ponosan na sebe, jer sam postigao ono što nitko nije  uspio. Ne znam zašto to nije prije učinio kada su to ljudi od njega tražili. No, čast mi je što sam odigrao tako veliku ulogu u rješavanju ovog pitanja - rekao je Trump. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...