Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
200 komentara

'Čuli smo niz laži. Ovo je napad na obitelj, netko će odgovarati'

I danas smo imali u medijima pročitati niz fabrikacija, laži, manipulacija, fotomontaža, zlonamjernih zaključaka na koje sam sve argumentirano odgovorio, kaže Lovro Kuščević...

Zagreb: Dolazak ministara na sjednicu Vlade RH
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
200 komentara

Ministar uprave i politički tajnik HDZ-a Lovro Kuščević (44) oglasio se povodom medijskih napisa o njegovoj imovini i istraživanju USKOK-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

- I danas smo imali u medijima pročitati niz fabrikacija, laži, manipulacija, fotomontaža, zlonamjernih zaključaka na koje sam sve argumentirano odgovorio, predočio potpunu dokumentaciju, pa čak evo i pravomoćne sudske presude. Radi se o organiziranom napadu na mene kao političkog tajnika, kao ministra, na moj osobni integritet pa čak i na članove moje obitelji, a vjerujte vrlo brzo će netko za to i odgovarati - rekao je ministar uprave Lovro Kuščević.

DOK JE BIO NAČELNIK Kuščević je POS-ove stanove pogurao svom šogoru i kolegi

Kako smo već pisali, Kuščević je  2010. kao privatna osoba otkupio poslovne prostore svoje bivše tvrtke Kuščević d.o.o. Firma je kasnije otišla u stečaj, a dužnici se nisu imali iz čega naplatiti jer tvrtka nije imala dovoljno imovine. 

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE Ovo je novi Kuščevićev 'zlatni pašnjak'. Na njemu niču tri vile

Podsjetimo, Telegram je objavio kako je tvrtka Kuščević d.o.o., koju je ministar osnovao s bratom Branimirom, još 2005. godine kupila 328 četvornih metara poslovnih prostora u Supetru na Braču za 210.000 eura. Početkom srpnja 2010. Lovro Kuščević, kao privatna osoba, i tvrtka Kuščević d.o.o. potpisuju ugovor o kupoprodaji temeljem kojeg današnji ministar preuzima te poslovne prostore.

Ministar je kasnije prodao te prostore za 301.000 eura, a njegov otac Nenad je za 24 sata izjavio kako mu je to bio najbolji poslovni potez.

POGLEDAJTE VIDEO:

Splitska krim-policija, kako doznajemo, već dva tjedna na Braču istražuje sumnjive građevinske poslove na tom otoku, ali nisu potvrdili da njihova istraga ima veze s Kuščevićem. 

Prema novim informacijama, ministar uprave stekao je, piše Index.hr, čak šest velikih parcela u Nerežišćima na Braču za svega 50 tisuća kuna.

LOVRINI PAŠNJACI Sutkinja Domić u jednom danu dodijelila Kuščeviću 4 parcele!?

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message