Obavijesti

News

Komentari 76

'Bila sam djevojčica i seksualna ropkinja, nisam smjela plakati'

'Bila sam djevojčica i seksualna ropkinja, nisam smjela plakati'
1

Prisilno regrutirana u seks kult s 11 godina, godinama su je primoravali na seks s oženjenim parovima. Zloglasna sekta poznata je po strahovitom fizičkom i psihičkom zlostavljanju djece

VIDEO

Christina Babin zauvijek je izgubila svoje djetinjstvo s 11 godina, kada je prisilno regrutirana u sektu nazvanu Djeca Božja, seks kult koji je šezdesetih godina u u Huntington Beachu u Kaliforniji osnovao pastor i vođa sekte David Brandt Berg, koji se prozvao 
Mojsijem Davidom.

U svojoj ispovijesti o onome što je preživjela u kontroverznom kultu koji je tobože promicao kršćanske vrijednosti, Christina je opisala kako su članovi kulta regrutirali djecu i primoravali ih na seks utroje s oženjenim parovima, tukli ih i iživljavali se nad njima. 

Organizacija je u međuvremenu preimenovana u The Family International (Međunarodna obitelj) i radi s djecom u više od osamdeset zemalja diljem svijeta, nekada je bilo društvo koje je promicalo silovanje, egzorcizme, prisilni dječji rad, i stravično fizičko, psihičko i emocionalno zlostavljanje, piše Daily Mail. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pripreme za 'dolazak Krista'

Djeca Božja su u svojim kampanjama promovirali slobodnu ljubav, tvrdeći da će se kroz seks približiti bogu, i pripremali se za ponovni dolazak Krista na Zemlju. U 1974. godine nazivali su se Flirty Fishing (u prijevodu: 'pecanje' zavođenjem) kao način za privlačenje novih članova seksualnim sadržajima. 

Babin koja je danas 42-godišnjakinja i majka četvero djece, otkrila je uznemirujuće detalje o najužasnijem poglavlju svojeg života koje će je progoniti dokle god je živa. 

- Rečeno nam je da je seks dobra stvar i da u njemu trebamo uživati - priča Babin za britanski Mirror. Dodaje da je bila užasno zbunjena zbog toga što nimalo ne uživa u stvarima koje su joj se događale.

- Nisam shvaćala zašto za mene to nije fantastični doživljaj kakav je trebao biti, barem prema onome što nam je prezentirano - kaže.

'Dresirali su nas da budemo emocionalni roboti'

Njezinu su majku nagovorili da uđe u kult u koji je ušlo još nekoliko obitelji i koji je izvana djelovao cijenjenim. Babin kaže da je tijekom svojeg boravka u sekti poslana u nekoliko zemalja u kojoj je kult imao svoje podružnice, od Jamajke, Filipina i Japana gdje je živjela u komunama u kojima je proživljavala nezamislive strahote. 

Ispovijesti žrtava kulta: Palili su nam kožu, čuli su se urlici...
Ispovijesti žrtava kulta: Palili su nam kožu, čuli su se urlici...

U komunama Babin je preuzimala obaveze odraslih, pa je tako na primjer morala ustati u 7.00 sati, brinuti se za manju djecu i obavljati različite kućanske poslove, a umjesto bajki za laku noć djeca su slušala užasne priče o predstojećoj apokalipsi. Babin je kazala da se od straha znala pomokriti u krevet, no to je morala skrivati jer bi je stariji članovi kulta zbog toga istukli. 

- Dresirali su nas da budemo emocionalni roboti, uvijek sretni, uvijek nasmijani - što god se dešavalo - objašnjava. 
- Nismo se smjeli igrati ni čitati knjige, a jedini filmovi koje smo smjeli gledati je Moje pjesme, moji snovi, jer su u njemu djeca stalno sretna, prisjeća se Babin. 

'Uspjela sam pobjeći iz kulta i od djeda seksualnog napasnika'
'Uspjela sam pobjeći iz kulta i od djeda seksualnog napasnika'

Djecu su učili da ne smiju plakati, a ona koju su ipak zaplakala, dobivala su batine.

- Vidjela sam kako su istukli dječaka jer se namrštio, a jednog su dječaka bacili kroz japanski papirnati prozor jer nije mogao prestati plakati - kazala je Babin.

Samoubojstva članova

U 1976. ženske članice kulta uključivane su u kampanju nazvanu Flirty Fishing tijekom koje su morale iskazati svoju ljubav prema Bogu tako što su se upuštale u seksualne odnose s potencijalnim članovima kulta kako bi ih namamile da postanu redovni pripadnici sekte. 

- Kult je privlačio otpadnike, narkomane i ljude s psihičkim problemima - objasnila je za Mirror. Dodaje i da su ih 'uvjeravali da ih ljudi iz vanjskog svijeta ne razumiju, da dolazi kraj svijeta te da ćemo umrijeti kao mučenici'. kad je navršila 20 godina, skupila je hrabrost i napustila je kult nakon što je zatrudnjela s muškarcem kojeg je upoznala u komuni u Louisiani.

'Vođa' zloglasnog kulta robinje je silovao, žigosao i ponižavao
'Vođa' zloglasnog kulta robinje je silovao, žigosao i ponižavao

Sredinom osamdesetih, otkrivene su nastrane prakse i maltretiranja djece i privukao pažnju policije, pa je kult promijenio ime u u The Family (u prijevodu: obitelj). Neki od članova su zbog optužbi za silovanje maloljetnika počinili samoubojstvo. 

Osnivač kulta David Berg je pobjegao 1993. a nakon njegove smrti u listopadu 1994. godine, organizaciju je preuzela dugogodišnja članica Karen Zerby

Među bivšim članovima kulta su i neke slavne osobe koji su također regrutirani kao djeca, uključujući holivudske glumce Joaquina Phoenixa i Rose McGowan.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!