Obavijesti

News

Komentari 297

'Bit će ministara za koje niste čuli, ali riječ je o stručnjacima'

'Bit će ministara za koje niste čuli, ali riječ je o stručnjacima'
1

Karamarko kaže da će mandatar predstaviti plan rada vlade, a to je prije svega smanjenje javnog duga i podizanje kreditnog rejtinga što je važno za zaduživanja

VIDEO

Čelnik HDZ-a Tomislav Karamarko osvrnuo se na priče o formiranju nove vlade i budućim ministrima. Njihova imena nije želio otkrivati:

- Barata se imenima, ali dogovor je da se ne iznosi to u javnost. U srijedu, najkasnije četvrtak prijepodne će sve biti gotovo. Bit će ljudi za koje možda niste čuli koji nisu eksponirani, ali su stručnjaci - rekao je Karamarko.

Dodao je da će mandatar predstaviti plan rada vlade, a to je prije svega smanjenje javnog duga i podizanje kreditnog rejtinga što je važno za buduća zaduživanja.

O Ostojiću: To su duhoviti ljudi, gubitnici koji odlaze

Na izjavu Ranka Ostojića da "dolaze vremena kada je najbolje spuštati rolete", Karamarko je odgovorio:

- To su duhoviti ljudi, gubitnici koji odlaze pa su sarkastični. Neozbiljni su bili cijelo vrijeme, pa je zato država u ovakvom stanju.

'Možda i mi zatvorimo granicu'

Karamarko je istaknuo je da će i Hrvatska, ako Slovenija i Austrija zatvore granice za izbjeglice, učiniti isto to: 

- To je domino efekt koji će cijela Europa morati ispoštivati. Što ćemo s tolikim imigrantima ako ih druge države neće prihvaćati. Ako Njemačka stane s tim, zar je Hrvatska najmoćnija europska država koja može rješavati taj problem. Pribjeći ćemo onim metodama i sredstvima kojima pribjegavaju i naše partnerske zemlje.

HDZ-ov čelnik osvrnuo se na Facebooku i na nedjeljne izbore na Rabu gdje je SDP izgubio od HDZ-ovog koalicijskog partnera:

- Koalicija HDZ-a i RPS-a (Rapski pučki sabor) uvjerljivo je pobijedila u 6 od 8 mjesnih odbora. Ova pobjeda je tim veća ako se zna da je do danas SDP imao vlast u 5 mjesnih odbora, a HDZ u 3. HDZ-u i koalicijskom partneru RPS-u pripalo je više od dvije trećine glasova. Vjerojatno je sada na redu novi vic kojim će Milanović negirati i ovaj najnoviji poraz.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 297
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...
TUŽNA OBLJETNICA

Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...

Tukli su me, odvodili na neko stajsko đubre da me zakolju, stavljali mi nož pod vrat pa opet tukli. Gubio sam svijest više puta a onda se probudio ostavljen u nekom dvorištu, ispričao je svojedobno Ivan Komšić...