Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bježao od policije pa zvao GSS i rekao da ga je ugrizao poskok

Mladića su GSS-ovci našli u 3.50 sati i u nosilima ga transportirali do prve prometnice gdje su čekala kola Hitne pomoći. Neslužbeno se doznaje da mladića ipak nije ugrizla zmija nego je bježao policiji

21 komentara

Gorski spašavatelji ispostave Omiš u utorak u tri sata iza ponoći dobili su dojavu od mlađeg muškarca da ga je na stazi Leopold Mandić ugrizao poskok. Na teren su uz petoricu omiških HGSS-ovaca te 14 vatrogasaca izašla još i tri policijska službenika. Mladića su našli u 3.50 sati i u nosilima ga transportirali do prve prometnice gdje su čekala kola Hitne pomoći. U 4.10 sati 'unesrećeni' je predan liječnicima.

Kako izvještavaju iz HGSS-a, mladića ipak nije ugrizla zmija nego je, prema neslužbenim informacijama, bježao policiji. Kako doznajemo, mladić je HGSS-u rekao da mu je utrnula noga no spašavatelji su odmah po dolasku shvatili da je priča malo drukčija, posebno jer je na lokaciju već stigla i policija.

Mladić je imao nekoliko beznačajnih ogrebotina, ali ne i tragova ugriza zmije. No, spašavatelji su profesionalno pristupili slučaju i spustili ga nosilima praveći se da je zaista vrlo ozbiljna situacija u pitanju.

Mladić je navodno prethodno bježao policiji na motoru, kojega je u nekom trenutku odbacio i uputio se pješice stazom prema omiškom zaleđu. Pretpostavlja se da je mladić smatrao kako će HGSS 'dignuti' helikopter i da će se tako spasiti od policije. 

Možda vas zanima i ovo:
Message