News

Komentari 96

Blagajnicu Uprave šuma ubili dan prije razgovora u policiji?

Blagajnicu Uprave šuma ubili dan prije razgovora u policiji?

Koprivničanku Nadicu G. (48) mrtvu je u stanu u Đurđevcu pronašla njezina majka. Kolaju priče da je žrtva monstruoznog ubojstva, neki spominju i da je zadavljena

Nakon obdukcije, koja je najavljena za utorak, znat će se više o misterioznoj smrti Koprivničanke Nadice G. (48).

Majka ju je pronašla mrtvu u nedjelju u svom stanu u Đurđevcu nakon povratka s mise. Nadica im je često dolazila u posjet. Kolaju priče da je žrtva monstruoznog ubojstva, neki spominju i da je brutalno zadavljena.

Ipak, policija još istražuje slučaj i detalji nisu razjašnjeni. Nadica je u ponedjeljak trebala doći u koprivničku policiju na razgovor zbog sumnji da je pronevjerila novac. Godinama je radila kao blagajnica u Upravi šuma u Koprivnici.

Vodila je kasu uzajamne pomoći u kojoj je nakon pritiska i prijave radnika priznala da je pronevjerila novac. Iznos nije utvrđen, ali, prema nekim pričama, radi se o nekoliko stotina tisuća pa do pola milijuna kuna. Zbog pronevjere prošlog su je petka prijavili policiji. U zgradi u kojoj je živjela bila je zadužena za prikupljanje pričuve.

Neki stanari su se žalili kako ni tamo financije nisu bile čiste. Navodno su majka i brat prodali kuću na atraktivnoj lokaciji kako bi pokrpali njezine dugove.

Najčitaniji članci