Obavijesti

News

Bodybuilderi otkrili formulu za 10kg mišića u mjesec dana

Bodybuilderi otkrili formulu za 10kg mišića u mjesec dana
8

Na 100% prirodan i siguran preparat gradi mišićno tkivo, uništava višak masnoća i dodatno daje „moćan poticaj energije”

Na taj način svaki muškarac može u mjesec dana steći 10 kg čistih mišića i dobiti atletsku figuru.

Novu metodu masovno koriste bodybuilderi i sportaši. Prema njima, to je „gas papučica za tijelo”, „mišićna bomba” i spaljivač masti. Takve učinke potvrđuje Marko Strijelić, 34-godišnji vozač iz Zagreba: – Osjetio sam kako mi tijelo raste, činilo mi se da mi mišići žele potrgati odjeću. To je bilo potpuno ludilo jer sam prve učinke primijetio već nakon dva tjedna!

Zbog čega je preparat toliko učinkovit a istovremeno siguran za zdravlje? Zato što sadrži sastojke koji se prirodno nalaze u ljudskom organizmu, a čiji nedostatak blokira porast mišićne mase.

3 faze djelovanja

Najvažnije su BCAA, odnosno tzv. aminokiseline razgranatog lanca. One se u žargonu bodybuildera nazivaju i „graditeljem bjelančevina” i „katalizatorom metabolizma”. BCAA izgrađuju muskulaturu u tri faze. Najprije, još od prve upotrebe, radikalno ubrzavaju metabolizam i proširuju krvne žile. Na taj način potrebni energetski sastojci brže dolaze do postojećih mišićnih stanica što stimulira procese njihovog obnavljanja i rasta.

Tijekom drugog koraka, koncentrirane aminokiseline sagorijevaju suvišne masnoće i pretvaraju ih u nove mišiće koji se počinju pojavljivati već za 2 tjedna. U trećoj, pak, fazi formula kleše, dakle dodatno povećava („pumpa”) dobivene mišiće. Zahvaljujući ovome, muskulatura je izvanredno primjetna čak i nakon završetka tretmana.

Međutim, nisu to sva svojstva BCAA. Dodatno, iz organizma uklanjaju štetne toksine, potiču pravilnu cirkulaciju krvi a u mnogim slučajevima pospješuju seksualnu sposobnost.

87% zadovoljnih muškaraca

Djelovanje BCAA poboljšavaju ostali sastojci ove nove formule. Kreatin – učinkovito pojačava performanse tijela te stimulira metabolizam. Uz to povećava proizvodnju dopamina i povećava protok krvi u mišićima. L-arginin – drastično poboljšava dotok kisika i kreatina u stanice skeletnih mišića i srčanog mišića. Sljedeći sastojak je L-karnitin koji povećava izdržljivost mišića i značajno olakšava regeneraciju organizma.

Takva mješavina sastojaka te njegova inovativna formula u obliku praha koji se rastvara u vodi, uzrokuje dobivanje 10 kg mišića za mjesec dana bez ubitačnih vježbanja i komplicirane dijete.

Testovi na potrošačima su dokazali kako je, jedva nakon mjesec dana primjene 4 - komponentnog tretmana, čak 87% muškaraca – različite dobi i u različitoj fizičkoj kondiciji – primijetilo uočljiv rast mišića i snage te smanjenje masnog tkiva. Iz tih je razloga formula vrlo brzo stekla priznanje bodybuildera, sportaša i trenera u SAD, Njemačkoj i Sloveniji. Oni su potvrdili kako su nakon mjesec dana korištenja dobili prosječno 10 kg isklesanih i vrlo uočljivih mišića.

Prirodan i siguran

Prirodni karakter i sigurnost proizvoda potvrdili su stručnjaci s Instituta za sportsku medicinu u Zürichu, Švicarska. On je također bio podvrgnut temeljitim kliničkim ispitivanjima. Posjeduje sve potrebne certifikate i odobrenja za puštanje u promet.

Radi stjecanja što većeg kruga kupaca, distributer ih nudi samo na internetu. Danas će biti dostupan po nižoj cijeni u sklopu kluba za popust i s 60-dnevnom garancijom zadovoljstva – više detalja nakon klika na link ispod.

Kliknite ovdje kako biste dobili nov tretman za rast mišića >>

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...