Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bogatašicu kod Pakraca našli su mrtvu na luksuznom imanju

NIJE SE JAVLJALA Tijelo žene našao je prijatelj njezina sina koji živi u Njemačkoj. On ga je zamolio da ode do majčine kuće jer mu se danima nije javljala na telefon

Foto: PiXSELL

Mrtvu ženu (68) pronašli su u utorak u 23.40 sati u njezinoj obiteljskoj kući u Ulici 103. brigade u naselju Pakrački vinogradi.

– Bila je jako bogata. Navodno je naslijedila neki veliki novac u Njemačkoj – rekla je jedna susjeda dok je stanovnik Pakračkih vinograda dodao:

– Viđao sam automobil njemačkih registracijskih pločica koji je prolazio pored moje kuće, ali ne znam tko je žena koja ga je vozila – rekao je mještanin. Kako nam je ispričala prodavačica u obližnjoj trgovini, kojoj su to rekli njezini kupci, sin žene koji živi u Njemačkoj, duže je zvao majku na telefon, ali mu se nije javljala.

- Pozvao je prijatelja da ode do majčine kuće i on ju je pronašao mrtvu – rekla je prodavačica u trgovini. Dodala je da u Njemačkoj osim sina živi i jedna kćer dok je druga kćer u Engleskoj. Nakon što je prijatelj obitelji pronašao mrtvu ženu odmah je alarmirana policija koja je, kako neslužbeno doznajemo na tijelu žene pronašla tragove nasilne smrti. 

Iako većina Pakračana ženu nije poznavala, jer je s obitelji živjela i radila u Njemačkoj, sumnjiva smrt ih je uznemirila. U policiji jučer nisu potvrdili da se radi o ubojstvu. Dodali su da ne žele davati bilo kakvu izjavu i rekli da je cijeli slučaj u nadležnosti Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru. Tužiteljstvo je pak u srijedu samo kratko priopćilo da je očevid u Pakracu zajedno s policijom obavila zamjenica županijske državne odvjetnice te da su “u tijeku dokazne radnje kao i kriminalistička istraživanja, koje bi trebale utvrditi sve relevantne činjenice”.

Neslužbeno saznajemo da istražitelji slučaj vode kao ubojstvo te da žena, navodno nije ubijena vatrenim oružjem.

Možda vas zanima i ovo:
Message