Obavijesti

News

Komentari 110

Bogatašicu kod Pakraca našli su mrtvu na luksuznom imanju

Bogatašicu kod Pakraca našli su mrtvu na luksuznom imanju
1

NIJE SE JAVLJALA Tijelo žene našao je prijatelj njezina sina koji živi u Njemačkoj. On ga je zamolio da ode do majčine kuće jer mu se danima nije javljala na telefon

VIDEO

Mrtvu ženu (68) pronašli su u utorak u 23.40 sati u njezinoj obiteljskoj kući u Ulici 103. brigade u naselju Pakrački vinogradi.

– Bila je jako bogata. Navodno je naslijedila neki veliki novac u Njemačkoj – rekla je jedna susjeda dok je stanovnik Pakračkih vinograda dodao:

– Viđao sam automobil njemačkih registracijskih pločica koji je prolazio pored moje kuće, ali ne znam tko je žena koja ga je vozila – rekao je mještanin. Kako nam je ispričala prodavačica u obližnjoj trgovini, kojoj su to rekli njezini kupci, sin žene koji živi u Njemačkoj, duže je zvao majku na telefon, ali mu se nije javljala.

- Pozvao je prijatelja da ode do majčine kuće i on ju je pronašao mrtvu – rekla je prodavačica u trgovini. Dodala je da u Njemačkoj osim sina živi i jedna kćer dok je druga kćer u Engleskoj. Nakon što je prijatelj obitelji pronašao mrtvu ženu odmah je alarmirana policija koja je, kako neslužbeno doznajemo na tijelu žene pronašla tragove nasilne smrti. 

Iako većina Pakračana ženu nije poznavala, jer je s obitelji živjela i radila u Njemačkoj, sumnjiva smrt ih je uznemirila. U policiji jučer nisu potvrdili da se radi o ubojstvu. Dodali su da ne žele davati bilo kakvu izjavu i rekli da je cijeli slučaj u nadležnosti Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru. Tužiteljstvo je pak u srijedu samo kratko priopćilo da je očevid u Pakracu zajedno s policijom obavila zamjenica županijske državne odvjetnice te da su “u tijeku dokazne radnje kao i kriminalistička istraživanja, koje bi trebale utvrditi sve relevantne činjenice”.

Neslužbeno saznajemo da istražitelji slučaj vode kao ubojstvo te da žena, navodno nije ubijena vatrenim oružjem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.