Obavijesti

News

Bogatiji, atraktivniji i bolji: Poslovni.hr u novom ruhu

Bogatiji, atraktivniji i bolji: Poslovni.hr u novom ruhu
1

Nakon višemjesečna uzastopnog obaranja vlastitih rekorda čitanosti, Poslovni.hr ulazi u 2020. u potpuno novom ruhu!

VIDEO

Prepoznatljiv vizualni identitet Poslovnog dnevnika unaprijeđen je još boljim korisničkim iskustvom, preglednošću te nizom tehničkih unaprjeđenja. 

Sadržajno znatno bogatija naslovnica, nov izgled foruma, atraktivnija oprema članaka, videosadržaj... samo su neki od mnogobrojnih aduta koje vam donosi novi Poslovni.hr.

- Novim tehnički znatno naprednijim portalom Poslovni dnevnik dobiva mogućnost da svojim čitateljima ponudi još više kvalitetnog sadržaja. Siguran sam da će novi portal privući i one koji nas možda do sada nisu čitali, a svima onima koji nas vjerno prate već 15-ak godina pružiti još bolji doživljaj uživanja u kvalitetnom, pouzdanom i relevantnom sadržaju -  rekao je Vladimir Nišević, glavni urednik Poslovnog dnevnika.  

Dugogodišnji broj 1

Poslovni.hr dugogodišnji je neprikosnoveni broj 1 portal u segmentu „business“ s bazom vrlo lojalnih čitatelja koja je premašila 1.000.000 korisnika na mjesečnoj razini (službena metrika u RH – gemiusRating)

- U proteklih pet godina Poslovni.hr rastao je iz mjeseca u mjesec, poboljšavao sadržaj, širio spektar tema kojima se bavi, osvajao novu čitateljsku publiku i učvršćivao lojalnost korisnika. Bilo je vrijeme da taj veliki napredak pokažemo i kroz novi dizajn koji će našim čitateljima omogućiti još bolje čitateljsko iskustvo. Novi Poslovni je bogat sadržajem, pregledan i intuitivan, spreman za obaranje nekih novih rekorda - rekla je Tina Lakić, urednica portala Poslovni.hr.

Osim gospodarsko-političkog sadržaja, portal je središnja komunikacijska platforma za sva poslovna događanja u organizaciji Poslovnog dnevnika.

Posjetite redizajnirani portal Poslovni.hr i uđite u novu business klasu – jer instinkt nije dovoljan!
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...