News

Komentari 77

'Bojala sam se da će mi ušetati u trgovinu pa početi rešetati...'

'Bojala sam se da će mi ušetati u trgovinu pa početi rešetati...'

Nisam znala što da radim jer sam se bojala da će osoba koja puca ušetati u trgovinu, kazala nam je vidno potresena prodavačica obližnje trgovine

Prvo sam pomislila da mi je nešto popadalo s polica. Dugo je trajala ta rafalna paljba. Okrenula sam se i ukopala sam se jer sam shvatila da je riječ o pucnjavi, kazala nam je jedna svjedokinja.

Kaže da ni sama nije znala gdje da krene i da li da izađe kroz stražnja ili prednja vrata ili da ostane tamo gdje je stajala.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

- Nisam znala što da radim jer sam se bojala da će osoba koja puca ušetati u trgovinu - kazala nam je vidno potresena prodavačica obližnje trgovine.

Podsjetimo, poginuo je i treći muškarac za kojeg smo ranije pisali da je bio ranjen. Policija ponovno poziva na oprez te građane upozoravaju da ne izlaze na ulice. Navodno se radi o obračunu u narko miljeu...

POGLEDAJTE VIDEO

Ubojica je prvo pobjegao u jednu od ulica trčeći. Govori se i kako nije koristio pištolj već automatsku pušku. O svemu je obaviješteno i Županijsko državno odvjetništvo te će dežurni zamjenik Žarko Štrbac koji će izaći na očevid.

Iz obližnjeg restorana kažu kako su čuli pucnjavu.

U centru Splita upucana dva muškarca

Čuli su se rafali, ali nije to puno trajalo. Brzo je bilo gotovo, ali bilo je strašno. Preplašili su se gosti, sakrili su se. Nije bilo stranaca, samo naši ljudi. Došla je policija odmah. Eno momak tamo jos leži mrtav, još ga nisu maknuli. Strašno nešto - rekli su nam iz restorana.

'Jedan metak nam je pogodio motor auta, još se tresem'

U centru Splita upucana dva muškarca

Prvo su se čuli rafali na Šperunu nedaleko od crkve sv Frane u samom centru grada. Kako nam kažu očevici, prvo se čulo desetak rafala. Neki od njih nam kažu kako su prvo pomislili da se radi o petardama, no zvuk je bio preoštar. Ljudi sa Šperuna gdje se nalazi puno restorana i kafića počeli su bježati u smjeru rive. Svi su vrištali, nastala je opća panika. Niti pet minuta nakon čuli su se novi pucnjevi u Radmilovićevoj ulici. Tamo je također ubijen jedan muškarac koji je kao i ovaj prvi, bio na motoru. U njega je ispaljeno više metaka. Nakon toga muškarac s puškom u ruci hladnokrvno je odšetao u smjeru Marjana.

Sva sreća u tom mahnitom pohodu nije stradalo još ljudi. Brat i sestra koji su taman sjeli u auto i vozili tom ulicom, naletjeli su na mjesto ubojstva, a jedan metak zabio im se u motor. Još uvijek se tresem, ne mogu vjerovat što se događa, nismo ga dobro vidjeli, taman smo došli kad je sve bilo gotovo pa smo vidjeli samo obrise. Koliko znamo, bio je samo jedan muškarac, iako su se pojavile informacije da su dvojica, kazala nam je djevojka koja je bila za upravljačem auta u koji je doletio metak.

U centru Splita upucana dva muškarca

- U Splitu je oko 15.35 u centru grada došlo do pucnjave na dvije lokacije. U događajima su smrtno stradale dvije osobe, a jedna je prevezena na pružanje liječničke pomoći.  Prema prvim informacijama s terena, počinitelj je muškarac obučen u crno, ima oružje i kreće se put Marjana. Molimo sve građane na tom području grada da se sklone s ulica i da, ako uoče osobu, odmah zovu policiju. Sve raspoložive policijske snage su na terenu i tragaju za počiniteljem - poručili su iz policije.

Najčitaniji članci