Obavijesti

News

Komentari 64

Božidar se vratio u Zagreb jer su mu liječnici otkrili trombozu

Božidar se vratio u Zagreb jer su mu liječnici otkrili trombozu
4

Božo (39), koji ima razarajući rak gušterače, otišao je prije četiri dana u njemačku kliniku po svoju šansu za izlječenje. Vratio se u Zagreb gdje će sanirati trombozu

VIDEO

Ivana (33) i Božidar Šišak (39), oboje oboljeli od raka, vratili su se iz Njemačke u Zagreb prije nego što su planirali, a Božidarovo stanje se zakompliciralo i liječenje kreće u smjeru kojeg nisu očekivali.

Zahvaljujući dobrim građanima Hrvatske za ove je supružnike, roditelje dviju malih djevojčica (5 i 2), u samo tjedan dana skupljeno 1,35 milijuna kuna.

Božo, koji ima razarajući rak gušterače, otišao je prije četiri dana u njemačku kliniku po svoju šansu za izlječenje i terapiju matičnim stanicama, no liječnici su mu tamo otkrili trombozu u desnoj nozi, u donjem dijelu pluća i potrbušici. Sa suprugom Ivanom, koja boluje od raka dojke s metastazama, danas doputovao nazad. 

- Vratili smo se da ne trošimo novac na smještaj jer trombozu možemo liječiti i ovdje. Božo je fizički prilično slab, ali ga drži što je i dalje kandidat za terapiju lijekom Erlotinibom - kazala je Ivana za Večernji list.

No, dobra je vijest da su njemački liječnici pregledali i Ivanine nalaze i za početak joj preporučili lijek Avastin, a nakon toga, smatraju, mogla bi i njoj pomoći terapija matičnim stanicama.

Akcija za ovaj mladi bračni par i dalje traje, pa se novac za njihovo liječenje može uplatiti na račune u Raiffeisen banci - kunski: IBAN HR4424840083114608641, devizni: HR7424840083291886271. Može se zvati i donacijski telefon 060 9018 koji je Udruga Ljubav na djelu ustupila za pomoć obitelji Šišak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Optuženi da su prevarili ljude za stotine tisuća eura. Šetaju se Zadrom u skupocjenim šlapama
VIDEO: MATAKOVI NA VISOKOJ NOZI

Optuženi da su prevarili ljude za stotine tisuća eura. Šetaju se Zadrom u skupocjenim šlapama

Plus+ Bračni par Luka Grgo i Adriana Matak tereti za pet financijskih prijevara teških 350 tisuća eura. Pušteni su iz istražnog zatvora uz mjere opreza

Zatreslo kod Zagreba: 'Osjetila se vibracija i tutnjava. Zaljuljalo se sve. Do  kada više taj strah?'
MAGNITUDA 1.3 PO RICHTERU

Zatreslo kod Zagreba: 'Osjetila se vibracija i tutnjava. Zaljuljalo se sve. Do kada više taj strah?'

Epicentar potresa od 1.3 po Richteru bio četiri kilometra zapadno od Svetog Ivana Zeline
Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'
KOMENTIRAO PREGOVORE O VEĆINI

Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'

Ponižavanje SDSS-a u političkom životu je i ponižavanje Srba u Hrvatskoj. Segregiranje tih zastupnika jeste segregiranje Srba u Hrvatskoj - tvrdi Pupovac.