Obavijesti

News

Komentari 249

'Ako neće raditi dobro, i HDZ u Savskoj može očekivati šator'

'Ako neće raditi dobro, i HDZ u Savskoj može očekivati šator'
4

'Oni na vlasti bili bi najsretniji da branitelji šute i nemaju mišljenje, no to se neće dogoditi. I HDZ-ovci mogu očekivat šator u Savskoj ako ne budu radili kako treba'

VIDEO

Predstavnici branitelja iz Savske 66 predvođeni Josipom Klemmom, Dražimirom Jukićem te Markom Radošem, 100- postotnim hrvatskim ratnim vojnim invalidom, u subotu su potpisali peticiju "Stop političkim hapšenjima" u Klubu Milana Bandića u Praškoj ulici.

'Bandić je politički proganjan'

- Došli smo potpisati peticiju protiv politički montiranih procesa koji se provode i protiv hrvatskih branitelja, u slučaju Glavaš, a ova peticija je potpora i gradonačelniku Milanu Bandiću jer je i on politički proganjan. Jasno je da se ovo protiv njega pokrenulo kako bi se spriječio njegov rad - kazao je Radoš.

Jukić je dodao da su takvi progoni bili uobičajeni  u bivšoj Jugoslaviji no da se provode i danas i da će se oni kao branitelji tomu suprotstaviti.  

Josip Klemm je kazao da branitelji iz Savske žele poručiti da neće dopustiti da se zloupotrebljava vladavina prava što se dokazalo u slučaju smjene bivšeg ministra Slavka Linića. 

- Dokazano je da Linić nije zloupotrijebio svoje ovlasti i položaj u slučaju predstečajne nagodbe drvne industrije Spačva i da je čist. Mi se moramo borit protiv takvih političkih progona - kazao je Klemm.  

'I HDZ-ovci mogu očekivat šator u Savskoj'

Branitelji su poručili i ministru Matiću koji je ranije osudio njihov čin potpisivanja peticije kazavši da će se povući iz Savske čim HDZ dođe na vlast, da bi oni na vlasti bili najsretniji da branitelji šute i da nemaju svoje mišljenje, no da se to neće dogoditi.  

- Neka riješe probleme koje ističemo i odlazimo iz Savske ovaj čas, a i HDZ-ovci mogu očekivat šator u Savskoj ako ne budu radili kako treba - kazao je Radoš.  

Klemm je pak kazao kako Matić želi riješit problem Savske, a ne probleme branitelja.

Glogoški: Kad se naši zahtjevi riješe, povući ćemo se

- Ono što znam i mogu reći jest ono što cijelo vrijeme ponavljamo. Onog trenutka kada se naši problemi počnu rješavati mi ćemo se maknuti iz Savske, bez obzira tko bio na vlasti - rekao je Glogoški.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 249
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario
POKUŠALI JE REANIMIRATI

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario

Oko 10.20 sati dobili su dojavu starije žene koja je rekla da ju je muškarac odgurnuo na ulici, nakon čega je pala, a njenog psa je udario nogom. Ubrzo joj je pozlilo te je preminula nakon reanimacije
Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...