Obavijesti

News

Komentari 5

Branitelji u akciji: Skupljaju igračke za djecu s Banovine

Branitelji u akciji: Skupljaju igračke za djecu s Banovine

Cilj kampanje je donacijama građana i tvrtki prikupiti isključivo nove: igračke, slikovnice, dječje knjige, sportsku opremu i rekvizite, crtaći pribor i drugi didaktički materijal za igru

VIDEO

Udruga branitelja Domovinskog rata "Zagrebački velesajam" najavila je u petak da se uključila u nacionalnu kampanju Saveza izviđača Hrvatske „HAPPYCENTAR – Igračke nove za mirnije snove“ namijenjenu djeci iz potresom pogođenih područja.

Cilj kampanje je donacijama građana i tvrtki prikupiti isključivo nove: igračke, slikovnice, dječje knjige, sportsku opremu i rekvizite, crtaći pribor i drugi didaktički materijal za igru te ih osobno predati djeci i mladima u potresom pogođenim područjima.

Organizatori kampanje su Savez izviđača Hrvatske, Zaklada izviđačkog prijateljstva i agencija HEARTH, a kampanja se provodi pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja i Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Izviđačke udruge širom Hrvatske, ali i brojni drugi partneri kampanje, u svojim prostorijama organizirali su lokalne HAPPYCENTRE u koje građani mogu donijeti nove igračke i drugu opremu za djecu.  Prikupljene donacije izviđači će osobno odnijeti djeci u potresom pogođena područja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"I udruga branitelja Domovinskog rata "Zagrebački velesajam" postaje HAPPYCENTAR te ovom prilikom pozivamo građane da nam se pridruže u kampanji i pomoći djeci iz potresom pogođenih područja donacijom novih igračaka i druge opreme za djecu", poručili su. 

Nove igračke i drugu opremu za djecu građani mogu donijeti u prostorije udruge branitelja na Zagrebački velesajam, Avenija Dubrovnik 15 ( južna strana paviljona 8) Ulaz-izlaz je glavni ulaz Jug Zagrebačkog velesajma, u ponedjeljak, srijedu i petak od 11 do 14 sati. Kampanja „HAPPYCENTAR- igračke nove za mirnije snove“ traje do kraja veljače.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a