Obavijesti

News

Komentari 156

Braniteljske udruge podupiru Crnoju: 'Ovo je medijski linč'

Braniteljske udruge podupiru Crnoju: 'Ovo je medijski linč'
1

Cijeneći domoljublje, stručnost i sposobnosti ministra Mije Crnoje, duboko vjerujemo u neistinitost učestalih medijskih napadaja, priopćili su iz zagrebačke HVIDR-e

VIDEO

Nakon medijskih napisa o novom ministru branitelja Miji Crnoji oglasile su se i braniteljske udruge koje su mu izrazile svoju podršku. 

Iz HVIDR-e Grada Zagreba priopćili su kako ''kako je ogroman i gotovo cjeloviti korpus hrvatskih branitelja, ratnih vojnih invalida i svih stradalnika Domovinskog rata s neskrivenim odobravanjem i oduševljenjem prihvatilo kandidaturu i imenovanje hrvatskog branitelja Mije Crnoje na čelo svog resornog ministarstva''. 

- U ime mnogobrojnog članstva Zajednice udruga HVIDR-a Grada Zagreba, protivimo se svakoj medijskoj manipulaciji i započetom javnom  linču na ovako grub i neargumentiran način. Cijeneći domoljublje, stručnost i iskazane sposobnosti ministra Mije Crnoje, duboko vjerujemo u neistinitost učestalih medijskih napadaja. Stoga vjerujemo kako će odgovorno predvoditi naše ministarstvo u provedbi zacrtanih planova na sveopću dobrobit svih hrvatskih branitelja, invalida i stradalnika Domovinskog rata.

Hrvatski ratni vojni invalidi grada Zagreba sa svojih preko tisuću članova, udruženi u Zajednicu HVIDR-a Grada Zagreba, iskazuju svoju zgroženost i nevjericu medijskim napadima na ministra Crnoju, te mu iskazuju svoju opetovanu podršku i potporu u vođenju ministarstva hrvatskih branitelja - stoji u priopćenju. 

Udruga zagrebačkih branitelja Vukovara: 'Vjerujemo u ministrovu nevinost'

Podršku novom ministru iskazali su iz Udruge zagrebačkih branitelja Vukovara. 

- Povodom medijskog linča kojem je izložen novi ministar hrvatskih branitelja gospodin Mijo Crnoja želimo obavijestiti hrvatsku javnost kako u potpunosti podupiremo ministra Crnoju kojeg smo dočekali kao osobu koja će nakon četiri godine zanemarivanja braniteljske populacije odlučno krenuti u rješavanje naših problema. 

S tim u svezi želimo naglasiti kako vjerujemo u ministrovu nevinost po svim navodima koji se provlače kroz medije, a napose se protivimo bilo kakvom uplitanju braniteljske populacije u političke obračune. 

Ovaj napad i medijski linč na ministra Crnoju vidimo kao dio političke kampanje protiv nove Vlade Republike Hrvatske čemu se odlučno protivimo. U Domovinskom ratu smo se izborili za slobodu i pravo mogućnosti svakoj osobi dokazati se u svom radu osobito kada je posrijedi  opća dobrobit. Svjedočimo teškim vremenima u kojima se izopačuju najsvetije vrednote: oni koji govore istinu proganjaju se te im se imputira govor mržnje, otpor represivnom aparatu završava letalnim ishodom, medijima koji promiču slobodu govora se ukida emitiranje, a nevini ljudi proglašavaju krivcima i prije stvarne provjere činjenica - stoji u priopćenju UZBV-a. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 156
VIDEO

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra

Liječnici u Vinogradskoj izveli prvi put ovaj zahvat: Pacijentici smo zaledili tumor u dojci
NOVI USPJEH HRVATSKIH LIJEČNIKA

Liječnici u Vinogradskoj izveli prvi put ovaj zahvat: Pacijentici smo zaledili tumor u dojci

Pacijentica je preživjela već puno operacija i rekla da više nikad u životu ne želi otići ni na jednu. Bila je presretna što sad nije morala - otkrila nam je dr. Bolanča Čulo
Počinju pregovori: Plenković ne da Ninu i Davora iako DP hoće i kulturu. Evo što je još na stolu...
OTKRIVAMO POČETNE POZICIJE

Počinju pregovori: Plenković ne da Ninu i Davora iako DP hoće i kulturu. Evo što je još na stolu...

Domovinski pokret želi 20 posto funkcija, što znači 11 državnih tajnika i barem tri ministarstva, ali i slobodne ruke za svoje politike: "Nećemo dati da nam HDZ uvali ono što godinama nije riješeno da trpimo udarce."