Obavijesti

News

Komentari 82

Brat napadača: Ovime je samo naštetio meni i mojoj supruzi

Brat napadača: Ovime je samo naštetio meni i mojoj supruzi
4

Ja i moja obitelj do sada smo primili brojne prijetnje. Napadač me prvo pokušao pregaziti autom, a zatim me i napao drvenim kolcem, rekao je jučer u Vinkovcima Bosiljko Stanić

VIDEO

Ja i moja obitelj do sada smo primili brojne prijetnje, prijete nam smrću, a ovaj napad pokazuje da misle ozbiljno. Napadač me prvo pokušao pregaziti autom, a zatim me i napao drvenim kolcem, rekao je jučer u Vinkovcima Bosiljko Stanić, poznatiji kao Boso.

- Do sada je iznesen niz laži i uvreda na moj račun, nanijeli su nam štetu, ugrožavaju i radna mjesta naših 1200 radnika. Protiv toga sam se odlučio boriti zakonskim putem. Sad više nemam izbora, moj život i životi moje obitelji su u opasnosti -rekao je.

Na njega se oko 10.50 sati, ispred Bosina auta na parkingu trgovačkog centra, zaletio autom preko bankine Ivan Dujmić, šogor Ivanke Dujmić, donedavne prodavačice u jednoj od Bosinih 175 trgovina diljem Slavonije i Baranje.

Prema izjavama svjedoka, Dujmić je potom izletio iz auta i fizički nasrnuo na Bosiljka Stanića, a potom ga je počeo i udarati drvenim kolcem. Nakon nekoliko udaraca po rukama i nogama, gdje je Bosi nanio lakše tjelesne ozljede, Ivan Dujmić je ušao u svoj auto i otišao. Policija je vrlo brzo došla. Željko Dujmić, suprug Ivanke Dujmić i brat napadača Ivana Dujmića, nije skrivao iznenađenje zbog napada svog brata na Bosu.

- Da sam probleme supruge htio rješavati na način kako je to napravio moj brat, mogao sam to puno ranije. No, ja se ne želim boriti na takav način i u potpunosti se ograđujem od svega što je moj brat napravio. Čuo sam da ozljede nisu ozbiljne te da su u pitanju samo ogrebotine, ali i to je nedopustivo - rekao je.

I Ivanka, koja je u lošem stanju, rekla je:

- Uništio mi je život, ali ovo nije dopustivo - kratko je komentirala. Njezin suprug se ispričava Bosi zbog svega što mu je napravio njegov brat s kojim ne razgovara više od godinu dana.

Također, oboje jedva čekaju čuti što je Ivan Dujmić u policijskoj postaji naveo kao razlog napada na Bosu.

- Možda je Bosu napao zbog svoje supruge koja je prije radila kod njega, možda i zbog moje supruge, a možda je, potaknut brojnim komentarima koji se posljednjih tjedana pojavljuju ispod tekstova u kojima se navode primjeri iz Bosina poslovanja, htio jednostavno postati – heroj ulice i pravdu uzeti u svoje ruke. No ponavljam, ovim postupkom nije napravio ništa, samo je naštetio mojoj supruzi i meni, svom bratu - priča Željko Dujmić tvrdeći da supruga u javnost nije izašla s nijednim podatkom koji nije mogla potkrijepiti dokumentima, te da ništa što je rekla nije bilo naklapanje. Bosiljko Stanić je najavio da će u iznijeti sve informacije vezane uz “lažne optužbe na račun njegove tvrtke””.

Među Vinkovčanima se počelo jučer govoriti kako je Boso naštetio svima, a sad će na kraju on ispasti žrtva.     

'Provodio teror nad svima'  

Ivanka Dujmić je u emisiji ‘Provjereno’ rekla kako ih Boso prisiljava da moraju potrošiti 700 kuna od svojih plaća, čak i ako su na porodiljnom...     

'Moja obitelj je u opasnosti'

Kraj Bose i njegova Mercedesa je na asfaltu ostao kofer i papiri koji su se rasuli po parkiralištu. Nakon napada ima lakše ozljede.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag