Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

Britanski premijer Cameron se iživljavao na pečenom odojku

MLAD, RAZUZDAN I LUD Konzervativac David Cameron sudjelovao je u čudnim obredima inicijacija dok je bio student, a glavna zanimacija mi je bila pušenje 'trave'

PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
7 komentara

David Cameron (48) na sveučilištu Oxford je s prijateljima osnovao klub Flam. Glavna zanimacija im je bila pušenje ‘trave’, dio je to biografije “Call Me Dave” koju su pisali Lord Ashcroft, milijarder koji je dugo financirao Konzervativnu stranku, i Isabel Oakeshott, politička novinarka i urednica.

Osim što je u mladosti bio strastveni pušač marihuane, Ashcroft, kojega su Britanci optužili za utaju poreza, za bivšeg prijatelja i premijera Ujedinjenog Kraljevstva kaže da je konzumirao drogu i nakon što je ušao u svijet politike. Cameron je, tvrdi bogataš, u luksuznom stanu u Londonu, u kojem živi sa suprugom Samanthom Gwendoline Sheffield (44), organizirao tulume na kojima se redovito šmrkao kokain. Aktualni vođa Konzervativne stranke prema tvrdnjama kolega s fakulteta u mladosti je bio još skandalozniji.

- Na Oxfordu su opskurni obredi inicijacija nešto što svaki student mora proći želi li se dokazati starijima, a David je bio razuzdan i lud pa nije prezao ni pred čime. Jednom je gurnuo spolovilo u usta pečenoj svinji. Postoje i fotografije na kojima se sve jasno vidi - piše u knjizi koja se u Velikoj Britaniji počinje prodavati sljedeći mjesec.

- Slušali smo rock, a omiljeni bend nam je bio Supertramp. Opijali smo se u najboljim klubovima i iz čiste zabave demolirali skupe restorane u kojima se okupljala zlatna mladež - rekao je James Delingpole, Davidov kolega s Oxforda. Aktualni premijer, koji je danas otac sina Arthura (9) te kćeri Nancy (11) i Florence (5), još nije komentirao knjigu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message