Obavijesti

News

Komentari 164

Teroristi u strahu: Elitni SAS likvidirao oko 200 ISIL-ovaca

Teroristi u strahu: Elitni SAS likvidirao oko   200 ISIL-ovaca
6

SAS-ovci su pomogli i Pešmergama, kurdskim borcima koji ratuju protiv terorista, da se organiziraju u gerilske jedinice. Osim toga sudjeluju i u tajnim operacijama

VIDEO

Pripadnici britanske specijalne postrojbe SAS u Siriji i Iraku likvidirali su 200-tinjak pripadnika ISIL-a . Uništili su i cijeli konvoj od 20 vozila, napadali ih iz zasjede i iz zraka, te ih ubijali snajperima.

SAS-ovci su pomogli i Pešmergama, kurdskim borcima koji ratuju protiv terorista, da se organiziraju u gerilske jedinice. Osim toga sudjeluju i u tajnim operacijama zajedno s američkim snagama u Bagdadu.

POGLEDAJTE VIDEO: Zračni napadi na ISIL

Pokretanje videa...

24sata Video 00:45

Iračke i kurdske snage na proljeće planiraju napasti ISIL s 20.000 vojnika koje treniraju SAS-ovci.

Njihovo djelovanje već sad je imalo velikog utjecaja na teroriste.

- Ubili su desetke srednje i visoko rangiranih časnika Islamske države. To je imalo velik psihološki utjecaj na teroriste - rekao je vojni izvor, prenosi Express.co.uk .

Pozivaju teroriste na predaju

Uoči velike akcije sirijskog ratnog zrakoplovstva na jugu provincije Hama, iz helikoptera izbacuju letke u kojima pozivaju teroriste da predaju oružje, a civile da napuste područje.

Iznad mjesta Rastan i Talbisi razbacana su dva tipa letka. U jednima su detaljne instrukcije kako se trebaju ponašati pri kontrolnim punktovima sirijske vojske i poziv civilnom stanovništvu da napuste svoje domove zbog predstojeće vojne operacije. Drugi pak pozivaju one koji su stali na stranu terorista da bace oružje i vrate se 'u zagrljaj domovini' koja će 'pozdraviti njihov povratak', javlja Spuntniknews .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 164
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Studentica mislila da je muči mamurluk, u bolnici je doživjela šok: 'Imaš još 12 mjeseci života'
OTKRILI JOJ KVRŽICU NA MOZGU

Studentica mislila da je muči mamurluk, u bolnici je doživjela šok: 'Imaš još 12 mjeseci života'

Ne mogu mi reći koliko mi je vremena ostalo, jer ne mogu napraviti biopsiju zbog pozicije tumora. Da odem na biopsiju, vjerojatno bi ostala paralizirana. Ne znam koliko mi je mjeseci ostalo, kaže Ella..
Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...
TUŽNA OBLJETNICA

Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...

Tukli su me, odvodili na neko stajsko đubre da me zakolju, stavljali mi nož pod vrat pa opet tukli. Gubio sam svijest više puta a onda se probudio ostavljen u nekom dvorištu, ispričao je svojedobno Ivan Komšić...