News

Komentari 83

Brutalan obračun u Zagrebu: Bakljom htjeli zapaliti navijača!

Brutalan obračun u Zagrebu: Bakljom htjeli zapaliti navijača!

Nakon subotnje utakmice četvrte lige između Ponikvi i Karlovca nastala je opća tučnjava maskiranih navijača dva kluba. Jedan od navijača je završio na tlu dok su ga dvojica pokušali ozlijediti bakljama...

Navijači NK Ponikve napali su u subotu nakon utakmice navijače NK Karlovac 1919. Željeli su se osvetiti za tučnjavu prošle nogometne sezone kad su ih napali u Karlovcu. Kad je sudac svirao kraj, igrači su od sreće otrčali jedni prema drugima, a gledatelji su počeli preskakati ogradu stadiona i počeli su trčati za Karlovčanima. Upalili su nekoliko baklji i tukli i udarali su sve na koje su naišli, kaže nam čitatelj koji je poslao dramatični snimku huliganskog obračuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Na snimci se vidi kaos koji je nastao na ulici i deseci navijača kako trče. Dvojica hvataju jednog i bacaju ga na pod te cipelare, a pritom su ga i zapaljenom bakljom udarali po glavi. Drugi navijač je nastradao tik uz zgradu gdje su ga gurnuli uza zid i udarali. Zabrinuti građani zvali su policiju s dojavom da 10-ak mladića tuče jednoga. Do dolaska policije, svi su se razbježali. Iz NK Ponikvi kažu da je sama utakmica prošla bez ekscesa. Pobijedili su u derbiju, a za nerede poslije utakmice nemaju komentara. Nisu ih vidjeli i kažu da one nisu dio nogometa.

Kako neslužbeno doznajemo, navijači ta dva kluba među sobom susrete Ponikvi i Karlovca zovu 'navijačkim derbijem'. Nakon gotovo svakog susreta pripremaju incidente, a neki od sudionika već sad imaju zabrane dolazaka na stadione.

 

Najčitaniji članci