News

Komentari 27

Brutalno pretukao bivšu ženu: 'Anita je već 6 tjedana u komi'

Anita S. (32) iz Srbije već se šest tjedana nalazi u komi u bolnici austrijskog grada Welsa nakon što ju je bivši muž Ivan S., također iz Srbije, brutalno pretukao u cvjećarnici u kojoj je radila

U popodnevnim satima 7. svibnja Anita S. je bila na svom ranom mjestu i polako završavala smjenu. U cvjećarnicu je tada ušao njezinb bivši muž Ivan, od kojeg se nedavno rastala, i brutalno ju pretukao. 

Udarao ju je po licu i slomio joj nos, nekoliko kostiju, a kada je pala na pod, nastavio ju je udarati po glavi. 

Od tada se Anita nalazi u bolnici na intenzivnoj njezi. Kako prenose austrijski mediji, dugo je bila u životnoj opasnosti i čudo je da je uopće preživjela napad. 

- Doktori su rekli da će se Anita dugo nalaziti na intenzivnoj njezi zbog ozbiljnih ozljeda mozga - rekla je njezina sestra Marina za Blic

Anitin bivši muž Ivan već je nekoliko puta prijetio njoj i njihovoj osmogodišnjoj kćeri Ivani. 

Djevojčica zbog incidenta mora ići na razgovore s psihologom, a oca nije ni jednom vidjela nakon zločina. On je odmah uhićen. 

Ivan je radio kao stolar, a trenutno mu prijeti kazna doživotnog zatvora zbog pokušaja ubojstva. Kako kaže jedan njegov poznanik, Ivan je imao "problema s alkoholom i nije htio prihvatiti razvod". 

Najčitaniji članci